DVA LANČANA KOD ADE CIGANLIJE: Dim iz nehigijenskog naselja izazvao sudare, petoro povređeno!
Foto: Damir Dervišagić

Palili smeće, stvorili haos

DVA LANČANA KOD ADE CIGANLIJE: Dim iz nehigijenskog naselja izazvao sudare, petoro povređeno!

Crna Hronika -
U prvom udesu, u smeru ka Obrenovcu, „pežo“ je otpozadi naleteo na „opel korsu“. Nešto kasnije, oko 22.30, u suprotnom smeru sudarila su se četiri automobila

BEOGRAD - Tri muškarca i dve žene lakše su povređeni u dva sudara koja su se u utorak veče dogodila na Novom obrenovačkom putu, između Ade Ciganlije i skretanja za Železnik.

Do nezgoda je došlo jer su stanovnici iz nehigijenskog naselja palili zasad nepoznate predmete, zbog čega se stvorio veliki oblak dima.

U prvom udesu, u smeru ka Obrenovcu, „pežo“ je otpozadi naleteo na „opel korsu“, a jedna ženska osoba je povređena i prebačena u Urgentni centar.

Nešto kasnije, oko 22.30, u suprotnom smeru sudarila su se četiri automobila, „reno megan“, karavan „audi“, karavan „tojota“ i „seat kordoba“, a četvoro ljudi je povređeno.

- Odjednom smo uleteli u crni dim od kog se bukvalno nije video prst pred okom. Usporio sam i upalio sva četiri migavca i maglenke, kad sam iza sebe čuo strahovit udarac.

Posle toga je „reno megan“ preleteo preko mene, a još dva automobila koja su se sudarila ostala su iza mene - rekao je vozač „tojote“ P. P. za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track