LIKVIDACIJA MAFIJAŠA: Soraja svedok ubistva u Baru
Foto: Damir Dervišagić

Poznata starleta na saslušanju u policiji

LIKVIDACIJA MAFIJAŠA: Soraja svedok ubistva u Baru

Crna Hronika -
MUP Crne Gore od kolega u Srbiji tražio da saslušaju Soraju Vučelić zato što je bila u društvu vođe barskog klana pre njegovog ubistva

BEOGRAD - Crnogorska policija uputila je zahtev beogradskim kolegama da hitno saslušaju starletu Soraju Vučelić (28) u vezi sa ubistvom Armina Muše Osmanagića (39), vođe kriminalnog klana iz Bara!

Policija je došla do saznanja da je Soraja 16. septembra, kad se ubistvo dogodilo, sedela u Osmanagićevom kafiću „Sevoja“ za njegovim stolom.Mnogo pitanja- Ona bi trebalo da odgovori kako se našla u društvu Armina Osmanagića, šta je tog dana radila u Baru i da li je imala bilo kakva saznanja o planiranju i organizovanju ubistva - kaže izvor iz crnogorske policije. Soraja Vučelić je juče za Kurir rekla da je tačno da je 16. septembra bila u društvu Muše Osmanagića i da još nije dobila poziv iz policije.

Pogođen iz snajpera...Osmanagić
Pogođen iz snajpera...Osmanagić

- Normalno je da budu saslušane sve osobe koje su imale dodirnih tačaka sa Osmanagićem, tako da ću se odazvati pozivu i daću izjavu. Svako ko dobije poziv za saslušanje obavezan je da se odazove, a ja sam savestan građanin. Trenutak ubistva nisam videla i mnogo mi je žao što je Osmanagić stradao jer mi je bio drag - rekla je Soraja.Došla po „maserati“Kako saznajemo, Soraja je kobnog dana došla u kafić „Sevoja“ kako bi od Osmanagića uzela „maserati“ za potrebe snimanja spota.- Bila je u kafiću sa tri drugarice i sve vreme je sedela pored Osmanagića. Videlo se da joj je prijatno i da prijateljski ćaskaju. Soraja je ranije živela u Baru, a pošto je to mali grad, svi se znaju - kaže naš izvor.On dodaje da je starleta bila u kafiću oko pola sata.- Nedugo po njenom odlasku, nepoznati napadač je hicem iz snajpera ubio Armina Mušu Osmanagića - dodaje naš sagovornik.

Mesto zločina... Osmanagićev kafić u kojem je i ubijen
Mesto zločina... Osmanagićev kafić u kojem je i ubijen

Pucao profesionalacLIKVIDATOR IZ SRBIJE ILI BOSNECrnogorska policija formirala je specijalni tim za rasvetljavanje likvidacije Armina Osmanagića, a veruje se da je za ubistvo angažovan profesionalac iz Srbije ili Bosne. Osmanagić je u žižu javnosti dospeo 2004, kad ga je tadašnji pomoćnik ministra unutrašnjih poslova Crne Gore Mićo Orlandić označio kao jednog od učesnika ubistva urednika Dana Duška Jovanovića.

Policija posle zločina našla tragUBICA VOZIO UKRADENI „MEGAN“„Reno megan“ iz kojeg je pucano na Osmanagića ukraden je početkom leta u Srbiji, a u Baru je primećen nedelju dana pre ubistva. Sumnja se da je „megan“ mnogo ranije stigao u Bar i da je najverovatnije skrivan u nekom od štekova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track