MAJKA SILOVANE DEVOJČICE: Nisam mu pomagala da spava s mojom ćerkom!
Foto: Tanjug

Užas u selu Sukovo

MAJKA SILOVANE DEVOJČICE: Nisam mu pomagala da spava s mojom ćerkom!

Crna Hronika -
Suzana Pejčić koja je uhapšena zbog sumnje da je nevenčanom suprugu Draganu (57) pomagala u silovanju ćerke D. P. pred istražnim sudijom tvrdila da nije pomagala u silovanju

PIROT - Ne znam da je spavao s mojom ćerkom. Nikako mu nisam pomagala da je siluje. Kunem vam se da ne znam što su me uhapsili. Ovako je u sredu uplakano i uznemireno, pred tužiocem pričala Suzana Pejčić (50) zbog sumnje da je nevenčanom suprugu Draganu (57) pomagala u silovanju ćerke D. P. (22).

Silovanje je, prema sumnjama, trajalo osam godina u porodičnoj kući u selu Sukovo kod Pirota. Majka devojke je burno reagovala na optužbu da je prikrivala silovanje i da je često i sama prisustvovala činu napastvovanja.

S druge strane, očuh devojke je potpuno hladnokrvno rekao da je lažno optužen i da nikakve istine u navodima iz prijave nema.

Ali, po predlogu višeg tužioca, sud u Pirotu je uhapšenim supružnicima produžio pritvor do 30 dana zbog sumnje da su počinili silovanje, odnosno pomaganje u tom krivičnom delu.

- Pritvor je produžen zbog opasnosti da osumnjičeni utiču na svedoka, zbog opasnosti da se ponovi krivično delo i zbog uznemirenja javnosti zbog same prirode krivičnog dela - piše u rešenju sudije za prethodni postupak.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track