MAJKA UBICE TIJANE JURIĆ: Jako mi je žao tog deteta, ali žao mi je i mog sina! Neka izdrži kaznu
Foto: Dragana Udovičić

Živeli kao podstanari

MAJKA UBICE TIJANE JURIĆ: Jako mi je žao tog deteta, ali žao mi je i mog sina! Neka izdrži kaznu

Crna Hronika -
Bio je dobar i pošten, brinuo je o meni, samo nije imao para. Ne što je moj, ali i dalje ne mogu skroz da verujem da je to učinio moj sin, izjavila je Makavija majka ubice Dragana Đurića

BEOGRAD - Makivija Đurić, majka Dragana Đurića koji je monstruozno ubio Tijanu Jurić, ne može da veruje da je njen sin kriv za to zlodelo i veruje da je bio ucenjen.

"Moj sin to nije uradio, a i ako jeste nije sam, nekoga je ucenio. Znam svoje dete, on nije sposoban za to. Žao mi te devojčice ona ništa nije kriva, žao mi njenih roditelja, ali teško mi je i zbog mog sina", priča Makivija Đukić za Kurir i dodaje da ako se dokaže da je to tačno da je njen sin ubica da za to sigurno treba da odgovara, ali i to da joj ništa nije jasno.

" Ako je nekog hteo da ubije zašto bi to uradio na taj način. Imao je moj pištolj, koji sam legalno nasledila od supruga, s druge strane zašto devojčica od 15 godina, strašno je to što pričaju da je uradio ali logičnije bi bilo da je reč o nekoj starijoj devojci. Ne znam sve mi je sumnjivo, sumnjam da mu je to neko iz Bajmoka namestio ili ga ucenio", navodi kroz suze Đurićeva majka.

Prema njenim rečima pre sedam godina doselili su se u Surčin iz sela Alekse Šantića gde su živeli i gde je Dragan završio Osnovnu školu. Podstanari su a pored Dragana ima i ćerku koja je udata i živi u Kleku i kako kaže svi su u šoku i neveruju da je tako nešto njihov Dragan mogao da uradi.

"Ćerka mi ima dva sina jedan ima osam drugi 10 godina. Dragan je bio ujak, ali i sin kakav se samo može poželeti"- priča ova nesrećna žena i dodaje da je Dragan imao ideju da kad reši ostavinsku raspravu sa porodicom, u kojoj mu sleduje nešto malo zemlje, da je planirao da za sebe i majku kupi kuću.

Poslednji put sa sinom je bila u utorak kako nam je objasnila bio je to uobičajen dan, nisu mnogo pričali. U sredu je Dragan otišao na posao i tamo je bio uhapšen.

Inače Aleksandra Tomić eks Đurić sestra Dragana Đurića ubice male Tijane, na svom Fejsbuk profilu šerovala je 28.jula apel oca ubijene devojčice Igora Jurića da se pomogne u njenom pronalaženju dok je trajala potraga za njom.

(Jelena Rafailović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track