MALOLETNI UCENJIVAČ: Sa roditeljskog lap topa poslao zahtev za otkup nestale Tijane!
Foto: Kurir Štampano

Potraga za nestalom devojčicom

MALOLETNI UCENJIVAČ: Sa roditeljskog lap topa poslao zahtev za otkup nestale Tijane!

Crna Hronika -
Ne mogu da vam kazem ništa drugo što je vezano za samu istragu, ali svi ćemo biti poptuno uključeni sve dok se Tijana ne vrati kući i dok je ne pronađemo“, rekao je ministar Stefanović

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je policija došla do fejsbuk profila sa koga se navodno traži novac za otkup nestale Tijane Jurić i da se radi o lažnoj informaciji koju je postavilo maloletno lice koje se trenutno nalazi u Zrenjaninu.

"Radi se o maloletnom licu koje je koristilo lap top roditelja, a nalazi se u Zrenjaninu u ovom trenutku. Tuzilac određuje kvalifikaciju ovog dela i nakon toga će policija moći da postupi. Radi se o lažnoj informaciji, što znači da niko nije postavljao uslove, niti je tražen novac za ovaj slucaj“, rekao je Stefanović novinarima u Skupštini Srbije.

On je dodao i da policija nastavlja istragu, ali da se za sada sve sužava na one istražne pravce koji su pominjani u početku.

"Ne mogu da vam kazem ništa drugo što je vezano za samu istragu, ali svi ćemo biti poptuno uključeni sve dok se Tijana ne vrati kući i dok je ne pronađemo“, rekao je ministar.

Stranica "Tijana Jurić" - kako doći do nje” otvorena je jutros na Fejsbuku, a osobe koje su se predstavili kao njeni otmičari tražili su otkup od milion dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track