MALOLETNIK VOĐA HULIGANA: Uhapšen osumnjičeni za tuču i pokušaj ubistva

Uspešna akcija policije

MALOLETNIK VOĐA HULIGANA: Uhapšen osumnjičeni za tuču i pokušaj ubistva

Crna Hronika -
Obračun dve grupe maloletnika, naoružanih noževima i šrafcigerima, dogodila se u subotu oko 19.30 na centralnom gradskom trgu u Čačku. Nož je potegao petnaestogodišnji S. N. koji je i vođa grupe huligana i odranije je poznat kao problematičan dečak

ČAČAK - Policija je uhapsila jednog petnaestogodišnjaka zbog pokušaja ubistva u tuči na gradskom trgu u Čačku, saopšteno je danas. Uhapšeni je sproveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Čačku koji mu je odredio pritvor od 30 dana.

Policija je saslušala i jednog šesnaestogodišnjaka zbog sumnje da je učestvovao u tuči i protiv njega će biti podneta krivična prijava. Tuča dve grupe maloletnika, naoružanih noževima i šrafcigerima, dogodila se sinoć oko 19.30 na centralnom gradskom trgu u Čačku.

Teške povrede imaju dvojica Čačana: R.O. (23) koji je zadržan na odeljenje intezivne nege u čačanskoj bolnici, i A.Z (27) koji je nakon ukazane pomoći u bolnici pušten na kućno lečenje. Policija nastavlja identifikaciju i privođenje ostalih učesnika i utvrđivanju svih okolnosti tuče.

Nož je potegao petnaestogodišnji S. N. koji je i vođa grupe huligana i odranije je poznat kao problematičan dečak, pošto je dok je učio u OŠ “Dr Dragiša Mišović” otimao novac od drugih đaka, maltretirao ih i prisiljavao da kradu za njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja