MANIJAK: Silovao taštu pred nepokretnim tastom

Mladić se iživljavao nad bespomoćnom ženom

MANIJAK: Silovao taštu pred nepokretnim tastom

Crna Hronika -
Miodrag Stepanović (19) uhapšen pošto je pijan upao u kuću D. K. (59) u Kuzminu, pa je pretukao i napastvovao

SREMSKA MITROVICA - Miodrag Stepanović (19) pretukao je i silovao D. K. (59), majku svoje nevenčane žene S. S., a potom prebio njenog nepokretnog muža u njihovoj kući u Kuzminu kod Sremske Mitrovice. Policija je uhapsila nasilnika i određen mu je pritvor do 30 dana.Stepanović je došao kod tašte i tasta da bi našao nevenčanu ženu, koja je pobegla od njega. Razvalio je ulazna vrata, uleteo u kuću i, kad nije našao ženu, taštu je prebio dok je to posmatrao nepokretni suprug, a onda je i silovao u drugoj sobi.Pobegla od pijancaNesrećna žena je napastvovana u noći između nedelje i ponedeljka, kada je, kako tvrdi žrtva za Kurir, mladić pijan upao u njenu kuću.- Ceo dan me je pratio i oko tri ujutru je došao kod mene i odmah me napao. Stezao me je za vrat, tukao me je, pritiskao mi grudi, a onda i silovao. Nije mu bilo dosta to što je uradio, već je napao i pretukao i mog nepokretnog muža - ispričala je vidno potresena žena za Kurir i dodala:- Kad je prestao sa iživljavanjem, taj monstrum je legao ispod mog kreveta i zaspao, a ja sam celu noć provela u hladnoj sobi pored u strahu. Policija ga je zatekla i uhapsila u mom dvorištu.

Ne veruju... Braća silovatelja
Ne veruju... Braća silovatelja

Ona je navela i da je Stepanović jedno vreme bio u vezi s njenom ćerkom, koja više nije mogla da ga podnese jer ju je stalno tukao i pio.- Jedva preživljavam, pokušavam nešto da zaradim branjem kukuruza, a taj zlikovac me je tako napao, silovao i mučio - rekla je žena i potom preko zida bacila dve jakne silovatelja koje su ostale u njenoj kući jer „podsećaju na pakao kroz koji je prošla“.Tašta ga šamaralaS. S. ne veruje da je njegov brat silovao D. K.- Ona je bila protiv njihove veze jer smo Romi, a oni su mi kao jaka marka, došli su iz tamo neke Žitorađe. Sve je činila da im raskine vezu. Čak je nekad umela i da išamara Miodraga kad bi s njenom ćerkom došao u Kuzmin. Neću poverovati da ju je silovao dok ne vidim čvrste dokaze - rekao je za Kurir S. S.Za Miodragom Stepanovićem šabačka policija ranije je raspisala poternicu.

Nezgodan kad se napije PIJE OD DEVETE GODINENasilnikov brat je rekao da je Miodrag bio u vezi sa S. S. godinu dana.- Miodrag i S. S. rođeni su istog dana, iste godine. I baš su se voleli, živeli su u našoj kući, ali je njena majka izričito bila protiv te veze - rekao je Stanimir.On je priznao da je njegov brat nezgodan kad se napije.- Počeo je da pije još sa devet godina. Kad se napije, potpuno se promeni i postaje drugi čovek - kazao je S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track