Marko Milićev: Gaženje Luke je mali peh!
Foto: Printskrin I Fb

AFERA KANTRIMEN: Policija za petama osumnjičenom za ubistvo Luke Jovanovića na Brankovom mostu

Marko Milićev: Gaženje Luke je mali peh!

Crna Hronika -
Ubica Luke Jovanovića (21) samo nekoliko sati posle tragedije na Brankovom mostu napisao drugarici: Imao sam peh, pa sam malo mračan

BEOGRAD - Marko Milićev (33), koji je 25. jula u 4.20 sati na Brankovom mostu „mini-kantrimenom“ udario i usmrtio Luku Jovanovića (21), a zatim pobegao, nekoliko sati posle nesreće priznao je nekim devojkama da je prethodne večeri bio mrtav pijan, a ubistvo Luke Jovanovića nazvao je pehom!

Milićev je posle nesreće otišao kući da spava, a kad se probudio, dopisivao se, kako saznajemo, s prijateljima kao da se ništa nije dogodilo. On u tim razgovorima nije pokazao ni trunku kajanja zbog toga što je pregazio Luku, a ubistvo koje je počinio hladnokrvno je nazvao običnim pehom!Naime, policija je proveravala s kim je Milićev komunicirao nakon što je usmrtio Luku, a iz njegovih telefonskih prepiski jasno se vidi da je kobne večeri bio pod dejstvom alkohola. Prva poruka koja je 25. jula stigla Milićevu glasila je: „Gde si, šta ima?“Ipak bio pijan„Evo me u Beogradu, nema ništa posebno. Imao sam neki peh, pa sam malo mračan“, odgovorio je Milićev.Nakon te prepiske, Milićev je nastavio da se dopisuje i s drugim devojkama.- U jednoj od tih poruka navodi da je veče ranije, znači 25. jula, bio „odšrafljen“ od alkohola! Taj sagovornik ga je pitao gde je i šta radi, a Milićev mu je odgovorio: „U ludnici sam. Imao sam peh. Inače, od sinoć penziono delovanje, prošireno na alkohol.“ Poruka Milićeva nedvosmisleno predstavlja njegovo priznanje da je u noći kad je pregazio Luku bio pijan, a da je na alkohol, kako se veruje, prešao posle korišćenja narkotika - kaže naš izvor.Milićev je pre nesreće bančio na splavu „Lasta“ s Tamarom Bogdanović, Milicom Novaković, Danom Manevski, Bojanom Petrović i Nikolom Lepenom.- Oni su najpre bili u kafiću u Strahinjića Bana, a onda su oko jedan sat posle ponoći došli na „Lastu“. Odatle su se oko 4.15 sati uputili na „Fristajler“, ali se na Brankovom mostu dogodila tragedija. Umesto da stane i pomogne Luki, koga je udario, Milićev je nastavio da vozi i na brzinu osmislio plan kako da se sakrije - podseća naš izvor.Pretio svedocimaMilićev je najpre saputnike iz kola prebacio u taksi Saše Jankovića, zatim je uz pomoć kuma Bratislava Vesovića sakrio „kantrimen“ i na kraju je rekao devojkama da nikome ne pričaju šta su videle i dao im vizitkarte advokata kome je trebalo da se obrate za pomoć ukoliko ih policija bude tražila.

Bezosećajno... Markov SMS
Bezosećajno... Markov SMS

Milićev bio pod prismotromKONTROLISALI MU MOBILNI TELEFONMarko Milićev je tokom istrage danima bio pod merama i njegovo kretanje je bilo praćeno.- Kontrolisan je i njegov mobilni telefon, kako bi se utvrdilo s kim kontaktira i o čemu priča. On nakon nesreće nije telefonom komunicirao sa osobama koje su s njim bile u kolima kad je oborio Luku i pobegao - objašnjava naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track