Mesar iz sela Aleksa Šantić: Tijanin ubica vrebao i moju ćerku!
Foto: Kurir Štampano

J. F. svedočio za Kurir o Draganu Đuriću

Mesar iz sela Aleksa Šantić: Tijanin ubica vrebao i moju ćerku!

Crna Hronika -
Hvata me jeza kad pomislim šta je tad moglo da joj se dogodi, kaže J. F.. On dodaje da je Dragan Đurić njegovoj tada maloletnoj ćerki slao vulgarne SMS poruke, zbog kojih se ona nasmrt preplašila

ALEKSA ŠANTIĆ - Otkad sam saznao da je Dragan Đurić ubio malu Tijanu, ne mogu da se smirim. Stalno mi se vraća film da je mogao i moju ćerku tako da ubije kad je bila Tijaninih godina. Na svu sreću, reagovao sam odmah, iako nisam ni pomislio kakav se monstrum krije u njemu.Ovako za Kurir započinje ispovest J. F., mesar iz Alekse Šantića, čiju je ćerku ubica Tijane Jurić uznemiravao SMS porukama, u pokušaju da s njom ostvari intiman kontakt. Kakao kaže naš sagovornik, to se desilo pre 12-13 godina.- Moja ćerka, koja sad ima 27 godina i dvoje dece, tad je išla u osmi razred osnovne škole, što znači da je imala 14 ili 15 godina. Jednom prilikom mi je supruga rekla da joj se ćerka požalila da je SMS porukama proganja Dragan Đurić. Pitao sam ženu kakve su to poruke, a ona mi je rekla da su veoma vulgarne i bezobrazne, da je bolje da ne znam, te da se ćerka mnogo uplašila i da stalno plače zbog njih - kaže naš sagovornik.

Stravična smrt... Tijana Jurić
Stravična smrt... Tijana Jurić

Stariji sedam godinaOvo saznanje uznemirilo je J. F., koji je poznavao i Đurića i njegove roditelje, koji su tad živeli u naselju Aleksa Šantić.- Moje dete je tad bilo maloletno, a on od nje stariji oko sedam godina. Iako do tada nisam čuo za njega ništa loše, nisam mogao da prećutim te poruke. Sreo sam ga na ulici i zaustavio. Rekao sam mu: „Dragane, nemoj slučajno da si još jednu poruku poslao mojoj ćerki, inače ćeš imati problema sa mnom.“ Samo me je pogledao, ništa nije rekao, okrenuo se i otišao - priseća se J. F.Nije ni slutioNakon toga je sreo Đurićeve roditelje- Ispričao sam im da njihov sin uznemirava moje maloletno dete i da je bolje da ga oni upozore kako ja ne bih uzimao to u svoje ruke. Posle toga više nije slao poruke - kaže J. F.Međutim, otkad je saznao da je Dragan Đurić monstruozni ubica, J. F. danima ne može da se smiri.- Tad sam reagovao kao otac maloletnog deteta, a ni na kraj pameti mi nije padalo da bi mogao nešto loše da joj uradi. Jednostavno, osećao sam potrebu da je zaštitim, barem do punoletstva, a posle neka sama bira sebi momka. Ipak, sad ne mogu da se smirim. Jeza me prođe svaki dan kad pomislim da je i moja ćerka mogla da prođe kao mala Tijana. Pa to je strašno šta joj je uradio. On nije čovek! Ne znam kako bih nazvao, to ni životinja ne bi uradila - rekao je naš sagovornik, uz napomenu da ovaj slučaj nije prijavio policiji.

Razgovor... J.F. s novinarkom Kurira u Aleksi Šantiću
Razgovor... J.F. s novinarkom Kurira u Aleksi Šantiću

Tek dobila drugo detePLAKALA PREKO TELEFONAJ. F. navodi da ga je ćerka zvala kad je videla u novinama da je Tijanin otac Igor Jurić pomenuo ono što je ona doživela.- Nazvala me je uplakana pitavši me da li sam ja to nekome ispričao. Shvatite, ona je ipak sad udata i ima dvoje dece, a drugo dete je dobila pre deset dana. Verovatno se svega prisetila - kaže otac.

Ko je Dragan Đurić- Rođen je 22. jula 1980. u Zrenjaninu- Ima majku Makiviju, s kojom je živeo, sestru Aleksandru i dva maloletna sestrića- Osnovnu školu završio je u selu Aleksa Šantić- Upisao se u Saobraćajnu školu u Somboru, ali ju je napustio 12. juna 1997.- Otac Jovo preminuo je 2000. godine- Iz sela Aleksa Šantić u Surčin se doselio 2007. godine- U Vojvođanskoj ulici u Surčinu živeo je kao podstanar- Radio je po mesarama, a prvi ozbiljan posao dobio je 2012. u klanici „Ambar“, gde je i uhapšen- Uhapšen je 7. avgusta zbog sumnje da je ubio Tijanu Jurić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track