METAK U SRCE: Ubio drugog vozača zbog 1.000 dinara štete!
Foto: Aleksandar Aca Stojković

Ubio žrtvu pred dvoje dece

METAK U SRCE: Ubio drugog vozača zbog 1.000 dinara štete!

Crna Hronika -
Metak koji je ispalio Srđan Aleksić iz svog tetejca nije ni napravio izlaznu ranu, nego se zadržao u telu žrtve, rasporivši srce i deo gorudnog koša zbog štete na vozilima, a koju su saobraćajci procenili na manje od 1.000 dinara jer je bio ogreban samo zadnji deo branika

VRANJE - Srđan Aleksić (44) iz Žitorađa kod Vladičinog Hana u sredu oko 11:30 pištoljem je ubio Ljubišu Nikolića (53) iz sela Oraovica kod Grdelice nakon kratke svađe posle saobraćajnog udesa.

Nikolić je upravljajući vozilom "reno klio", francuskih registracija, udario otpozadi u „jugo florida“, vranjske registarske oznake. Odmah nakon udesa vozač „floride“ Aleksić se zaustavio, izašao iz automobila i pištoljem kalibra 7,62, u narodu poznatijem kao „tetejac“, pucao u srce Nikoliću.

Tom prilikom Ljubiša je preminuo na mestu nesreće. Sve to dešavalo se na očigled supruge i dvoje maloletne dece ubice Srđana Aleksića.

Kako saznajemo, nakon ubistva Aleksić je bacio pištolj i ostao na putu, pored svog vozila. Policija je brzo stigla na lice mesta i uhapsila Aleksića, koji je bio pritvoren u interventnom vozilu policije do završetka uviđaja.

Nevenčana supruga ubice Vesna Vidaković nije želela da daje izjave novinarima, samo je u prolazu rekla da nije tačna informacija koja se pojavila u medijima kako je njen suprug pucao Nikoliću u glavu, već da je pištolj uperio direktno u srce.

Kako smo saznali od policajaca koji su vršili uviđaj, metak pištolja nije napravio ni izlaznu ranu, već se zadržao u telu, rasporivši srce i deo grudnog koša.

Šteta na automobilu, kako su procenili saobraćajci, manja je od 1.000 dinara, jer je samo ogreban deo zadnjeg branika i tako stare „floride“.

Saobraćaj na magistralnom putu Vranje – Niš više od dva sata odvijao se veoma otežano, jer su se vozila preusmeravala na autoput koji je još uvek u izgradnji.

( Ok radio)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track