MILIĆEV SE BRANIO ĆUTANJEM: Reći ću sve što imam kad se okonča štrajk advokata
Foto: MUP

Saslušan u Palati pravde

MILIĆEV SE BRANIO ĆUTANJEM: Reći ću sve što imam kad se okonča štrajk advokata

Crna Hronika -
Osumnjičeni za gaženje Luke Jovanovića pred tužiocem rekao da želi da iznese svoju odbranu, ali isključivo u prisustvu svog izabranog branioca

BEOGRAD - Marko Milićev, osumnjičen da je kao vozač "minija kantrimena" pregazio Luku Jovanovića 25. jula na Brankovom mostu, jutros se na saslušanju pred tužiocem Trećeg osnovnog tužilaštva u Palati pravde branio ćutanjem.Saslušanje je završeno oko 11 časova a, kako se nezvanično saznaje, Milićev je pred tužiocem rekao da želi da iznese svoju odbranu, ali isključivo u prisustvu svog izabranog branioca.

Saslušanje je trajalo 45 minuta i održano je bez prisustva javnosti, pošto je prema zakonu istraga tajna. Advokat Milićeva nije danas došao na saslušanje zbog štrajka beogradskih advokata, koji je počeo u sredu.

Milićev može, kada se završi štrajk advokata, da se Tužilaštvu obrati dopisom i zatraži da bude saslušan, odnosno da iznese svoju odbranu.

Na današnjem saslušanju Milićeva prisustvovao je advokat Marko Nikolić iz Pančeva, kog je Milićevu postavio sud kao branioca po službenoj dužnosti.

U Tužilaštvu kažu da Milićev nije ponudio nikakvu nagodbu za sklapanje sporazuma o priznanju krivice, kako su to preneli pojedini mediji, ali da to može da uradi do kraja krivičnog postupka.

Milićev na saslušanju: Kao menadžer kafića zarađujem 23.000 dinara

Milićev je rekao da radi kao menadžer restorana "Bela note" i da zarađuje 23.000 dinara, oženjen je i bez dece i nema imovinu u svom vlasništvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track