MILIĆEV VIKAO: NE MOGU DA STANEM Devojka iz kantrimena snimila ubistvo na Brankovom mostu!
Foto: Kurir Štampano

Zapis na USB-u

MILIĆEV VIKAO: NE MOGU DA STANEM Devojka iz kantrimena snimila ubistvo na Brankovom mostu!

Crna Hronika -
Posedujem dva video snimka, od dve i 20 sekundi, rekla Milica Novaković (23), koja se tereti kao saučesnik Marka Milićeva

BEOGRAD - Milica Novaković (23), koja se tereti kao saučesnik Marka Milićeva, danas je pred sudom prvi put otkrila da poseduje video snimak nesreće na Brankovom mostu! Na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo danas su iz, na sopstveni zahtev, iz CZ dovedene Novakovićeva i Tamara Bogdanović!

- Mojim telefonom fotografisali smo se i snimali. Posedujem dva video snimka, od dve i 20 sekundi. Na njima se ništa ne vidi, ali se čuju naši glasovi u trenutku posle udarca. Na snimku, koji sam obrisala sa telefona, a prebacila na USB, pa mogu da Vam ga dostavim, čuje se kako ja vičem: "Stani, stani". Čuje se i kako Tamara kaže: "Uspori" - obelodanila je osumnjičena Milica Novaković.

Kako je ispričala, na njihove molbe da stane, Marko Milićev je odgovorio:- Ne mogu da stajem, idemo! - i produžio dalje.

Snimila sve... Milica Novaković
Snimila sve... Milica Novaković

Tamara Bogdanović je izjavila da je Milićev došao kod nje u Novi Sad i rekao: "Ne brini, "kantrimena" niko neće pronaći. Isečen je, a delovi su već preko granice". Ovo je, kako Kurir nezvanično saznaje, izjavila Bogdanović (23), koja se sumnjiči da je pomagala Marku Milićevu (33) pošto je na Brankovom mostu 25. jula usmrtio Luku Jovanovića (21). Tamara Bogdanović juče je iz pritvora ponovo privedena u tužilaštvo jer je želele da dopuni iskaz.

- Ranije nisam smela da kažem sve jer mi je Marko, kada me posle svega posetio u Novom Sadu, rekao da ni slučajno nikome ne pričam ništa o "Brankovom mostu". Bio je arogantan, zapretio je da bi mogao da ugrozi moj i živote moje porodice, i zbog toga nikome ništa nisam smela da kažem - rekla je na početku saslušanja Tamara Bogdanović.Iako je ranije tvrdila da ne poznaje Milićevog kuma Bratislava Vesovića, koji je, kako se sumnja, automobil posle udesa preuzeo i odvezao u nepoznatom pravcu, juče ga je prepoznala na fotografijama.

Tamara Bogdanović
Tamara Bogdanović

- Priznala je da je to čovek sa kojim se Milićev sastao kod benzinske pumpe na Zvezdari i odvezao se "kantrimenom". Desetak minuta kasnije Vesovića je ponovo videla u njegovom stanu, u kom su svi bili do prepodnevnih sati narednog dana. Ona je ponovila da na Brankovom mostu nije znala da su udarili u Luku Jovanovića - kaže izvor Kurira, i dodaje da bi danas u prostorijama CZ ova osumnjičena trebalo i da "uživo" prepozna Milićevog kuma.

Osim Bogdanovićeve i Milice Novaković, za pomoć Milićevu sumnjiče si i njegov kum Vesović, kao i Dana Manevski, Bojana Petrović i Nikola Lepen koji su bili u vozilu. Među osumnjičenima je i taksista Saša Janković, koji je prevezao pomagače do Zvezdare.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track