MUŽ UBIO ŽENU: Policiji rekao da je nestala!
Foto: Dragana Udovičić

Porodična tragedija na Banjici

MUŽ UBIO ŽENU: Policiji rekao da je nestala!

Crna Hronika -
Mileva Jeremić (74) nađena mrtva u garaži na Bulevaru oslobođenja, a sumnja se da ju je usmrtio suprug Radomir Jeremić (74), koji je u bekstvu

BEOGRAD - Mileva Jeremić (74) nađena je mrtva juče u 11.20 sati u garaži u dvorištu porodične kuće na Bulevaru oslobođenja na Banjici! Policija pretpostavlja da je staricu ubio njen suprug Radomir Jeremić (74), kome se od ponedeljka gubi svaki trag, pa je za njim raspisana poternica. Kako saznajemo, sumnja se da je Radomir ubio Milevu još u petak, a kad je u ponedeljak trebalo da ode u MUP i odnese njenu fotografiju, on je odlučio da pobegne.Nije bio uznemiren- Poslednji put sam se s bakom čuo telefonom u petak pre podne. Rekla mi je da je s dedom na pijaci, ali se deda s pijace sam. Pitao sam ga gde je baba, a on je odgovorio da nije ni bila s njim - priča za Kurir V. N., Milevin unuk.Kako se Mileva ceo dan nije vratila kući, V. N. je otišao sa Radomirom u policiju i zajedno su prijavili Milevin nestanak.- On se sve vreme najnormalnije ponašao. Ni u jednom trenutku mi nije bio sumnjiv... Doduše, nije mi delovao uznemireno niti zabrinuto što nema babe, ali ničim nije ni odavao utisak da ju je ubio - objašnjava unuk.Naš sagovornik dodaje da se sa Radomirom i svojim ocem u nedelju uveče dogovorio da ponovo odu u policiju i da tada odnesu Milevinu fotografiju. Međutim, kad je u ponedeljak ujutru otišao po dedu, njega nije bilo.- Video sam da je garaža zaključana i da mu nema automobila. Začudio sam se što ga nema... Tada sam se dodatno uplašio, nisam znao šta se dešava jer je prvo nestala baba, a sad i on - rekao je Milevin unuk.V. N. objašnjava da je tada ponovo alarmirao policiju i da je juče odlučio da obije garažu.U braku 20 godina

- Unutra sam zatekao užasan prizor. Baka je mrtva ležala u kanalu za popravku automobila. Bilo mi je mučno da je gledam u tom stanju. Tad mi je postalo jasno da ju je Radomir ubio i pobegao - kaže unuk, vidno potresen.On ne može da veruje da je Radomir mogao da ubije Milevu, koja je bila predobra žena.- Njih dvoje su bili u braku 20 godina. Baka se udala za njega nakon što joj je preminuo prvi muž, a moj pravi deda. Lepo su se slagali, nisu imali finansijske probleme, a Radomira smo svi prihvatili kao da nam je pravi rod. Imali su neke sitne razmirice u braku, kao i svaki bračni par. Ne razumem zašto je ubio Milevu - priča unuk.

ObdukcijaPRETUČENA NASMRT?Sumnja se da je Mileva Jeremić ubijena u petak jer je njeno telo u trenutku pronalaska bilo naduveno.- Celo telo joj je bilo u modricama i otečeno, pa se sumnja da ju je Radomir do smrti tukao pesnicama. Proverava se da li je ona ubijena u garaži u kojoj je nađena ili je tu sklonjeno telo nakon zločina - kaže naš izvor.

DosijeOSUMNJIČENI RANIJE OSUĐIVANRadomir Jeremić je ranije imao problema sa zakonom, ali nikad nije odgovarao zbog ubistva.- Bio je osuđivan zbog nekog falsifikovanja, ali nikad za neki krupniji zločin. On je penzioner, a ranije je radio kao vozač. Imao je i automehaničarsku radnju u garaži - kaže Milevin unuk.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track