TAMARA I MILICA DAJU NOVI ISKAZ:  Saučesnice Marka Milićeva na novom saslušanju!

Gaženje na Brankovom mostu

TAMARA I MILICA DAJU NOVI ISKAZ: Saučesnice Marka Milićeva na novom saslušanju!

Crna Hronika -
Tamara Bogdanović i Milica Novaković, tek nakon što im je određen pritvor do 30 dana, shvatile su da su u ozbiljnom problemu i zato su ponudile tužilaštvu da daju novi iskaz u kome će detaljno pričati sve o Marku Milićevu, za koga su rekle da je vozio „kantrimena“ i njegovom kumu Bratislavu Vesoviću

BEOGRAD - Dve devojke osumnjičene da su prikrivale Marka MIlićeva, vozača „kantrimena” koji je pregazio Luku Jovanovića (21), biće ponovo saslušane u četvrtak na lični zahtev.

"Tamara Bogdanović i Milica Novaković, tek nakon što im je određen pritvor do 30 dana, shvatile su da su u ozbiljnom problemu i zato su ponudile tužilaštvu da daju novi iskaz u kome će detaljno pričati o Marku Milićevu, za koga su rekle da je vozio „kantrimena“ i njegovom kumu Bratislavu Vesoviću, koji mu je pomogao da sakrije automobil", kaže izvor.

Dan nakon što budu saslušane ove dve devojke, zakazano je prepoznavanje osumnjičenog Vesovića. One su naime ranije rekle da Vesovića ne prepoznaju sa fotografije, iako su nakon nesreće zajedno sa Milićevim i Danom Manevski proveli sedam sati u njegovom stanu, gde su se istuširale i oprale krv sa odeće.

Naime, Bogdanovićeva i Novakovićeva su zadobile posekotine o stakla na „kantrimenu” kada je udario Jovanovića. Pritvor je do sada bio određen svima zbog mogućeg uticaja na svedoke, a Vesoviću i da ne bi ponovio krivično delo pomaganju učiniocu.

Sada Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu traži i da se Tamari Bogdanović, Dani Manevskoj i Nikoli Lepenu odredi pritvor jer postoji mogućnost da opet pomognu vozaču „kantrimena” koji je 10. avgusta pobegao u Tursku. Za njim je raspisana crvena Interpolova poternica i na ime Marko Marković, kako se zvao dok se septembra prošle godine nije venčao sa Nadom Milićev.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja