NA MESTU MRTVI: Turčin pokosio dvojicu srpskih radnika!
Foto: Beta

Teška nesreća na auto-putu kod kod Kovilja

NA MESTU MRTVI: Turčin pokosio dvojicu srpskih radnika!

Crna Hronika -
Na mestu mrtvi: Cekin Kara (55) izazvao sudar u kom su stradali Dušan Milić (35) i Zlatko Umrlić (57), a Zoran Vasić (40) i Dragan Petković (50) povređeni

NOVI SAD - Radnici na održavanju puteva Dušan Milić (35) i Zlatko Umrlić (57), obojica iz Opova, poginuli su juče na auto-putu Beograd - Novi Sad kad ih je pokosio turski državljanin Cekin Kara (55) „folksvagen polom“.U užasnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru oko 8.30 sati na auto-putu kod Kovilja povređene su njihove kolege Zoran Vasić (40) iz Barande i Dragan Petković (50) takođe iz Opova. Kara je svojim „folksvagenom“, kojim se kretao u smeru ka Novom Sadu, iz zasad nepoznatog razloga prešao iz desne saobraćajne trake u zaustavnu traku i udario u prikolicu pored koje su stajali radnici.

Dušan Milić
Dušan Milić

- Automobil se prednjim delom bukvalno zakucao u prikolicu, koja je potom pokosila nesrećne radnike, angažovane na košenju trave pored puta. Od zadobijenih povreda na licu mesta su preminuli Milić i Umrlić, dok su Vasić i Petković povređeni i oni su zbrinuti u novosadskoj bolnici - rekao je izvor za Kurir i dodao da Petković ima prelom obe noge i potres mozga.Kako saznajemo, nastradali radnici su bili zaposleni u firmi „Tim junajted“, a kobnog jutra uputili su se na auto-put kombijem marke „reno“, koji je vukao prikolicu. Od posledica udara vozač „folksvagena“, koji živi i radi u Nemačkoj, i njegov saputnik Endor Kara (24) lakše su povređeni.- Mesto gde su se izvodili radovi bilo je propisno obeleženo, a prikolica je na sebi imala saobraćajnu signalizaciju. Još utvrđujemo razlog zbog kojeg je vozač „folksvagena“ iznenadno prešao u zaustavnu traku i naleteo na nesrećne radnike. Kara je posle udesa doveden na saslušanje nadležnom javnom tužiocu, a tereti se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja - kaže naš sagovornik.

Zlatko Umrlić sa suprugom
Zlatko Umrlić sa suprugom

Novi posao mu došao glavePOČEO DA RADI PRE 15 DANANastradali Milić je iza sebe ostavio dvojicu maloletnih sinova i suprugu, a kako nezvanično saznajemo, u firmi „Tim junajted“ je počeo da radi pre petnaestak dana. Zlatko Umrlić iza sebe je takođe ostavio dvoje dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja