NA OBELEŽENOM PEŠAČKOM PRELAZU: Vozač udario trudnicu i dete (2)!
Foto: Nemanja Pančić

Saobraćajna nesreća

NA OBELEŽENOM PEŠAČKOM PRELAZU: Vozač udario trudnicu i dete (2)!

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je vozač putničkog vozila folksvagen tuareg prilikom skretanja u Proletersku ulicu nije propustio trudnicu koja je gurala kolica sa detetom i prelazila ulicu na obeleženom pešačkom prelazu, usled čega je vozilo udarilo ženu i dečja kolica

SMEDEREVO - Trudnica i njeno dvogodišnje dete lakše su povređeni kao pešaci u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć u Smederevu.

Kako je saopštila danas Policijska uprava u Smederevu, sinoć oko 19.30 sati na raskrsnici Kolarske i Proleterske ulice u Smederevu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su kao pešaci lakše povređeni 21-godišnja trudnica i njeno dvogodišnje dete.

Do nezgode je došlo tako što vozač putničkog vozila "folksvagen tuareg" prilikom skretanja u Proletersku ulicu nije propustio trudnicu koja je gurala kolica sa detetom i prelazila ulicu na obeleženom pešačkom prelazu, usled čega je vozilo udarilo ženu i dečja kolica.

Protiv vozača A. J. (38) iz Smedereva biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track