NAPAD U ČAČKU: Metalnom šipkom na radnika EPS dok je dužniku sekao struju
Foto: Rojters

Pretučen na radnom mestu

NAPAD U ČAČKU: Metalnom šipkom na radnika EPS dok je dužniku sekao struju

Crna Hronika -
Problem je nastao u dvorištu kuće koja se nalazila u jednoj slepoj ulici, u naselju Košutnjak. Prilikom pregleda brojila ustanovljeno je da je pokidana plomba i da se ovaj kupac samovlasno priključio na mrežu, navodi "Elektrosrbija"

KRALJEVO - Elektromonter Duško Markeljić radnik Elektrodistribucije iz Gornjeg Milanovca, napadnut metalnom šipkom, dok je u Čačku isključivao korisniku struju zbog duga.

V.S. kome je trebalo isključiti struju zbog duga, naneo mu je nekoliko udaraca šipkom, saopštila je "Elektrosrbija Kraljevo". "Problem je nastao u dvorištu kuće koja se nalazila u jednoj slepoj ulici, u naselju Košutnjak u Čačku. Prilikom pregleda brojila ustanovljeno je da je pokidana plomba i da se ovaj kupac samovlasno priključio na mrežu", navodi se u saopštenju "Elektrosrbije" iz Kraljeva.

U saopštenju dalje piše da je ovaj kupac izašao iz kuće sa šipkom u ruci, vredjao i udario Markeljića po glavi, vratu i ledjima. "Markeljić je pokušao da pobegne, ali je dobio još dva ili tri udarca po ledjima, uz upućene pretnje smrću. Njemu su ustanovljene lakše telesne povrede, ali je zbog bolova, mučnine i malaksalosti zadržan na lečenju u bolnici", kažu iz "Elektrosrbije Kraljevo". Isporuka električne energije pomenutom kupcu obustavljena je uz asistenciju interventne policije. Kako navode u "Elektrosrbiji", ovo je drugi napad u veoma kratkom vremenskom roku koji su doživeli njihovi radnici, prilikom obavljanja svojih radnih obaveza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track