NAPAD U PAZARU: Dva đaka izbodena nožem ispred škole

Dečaci kritično

NAPAD U PAZARU: Dva đaka izbodena nožem ispred škole

Crna Hronika -
Nepoznati napadači su ih sačekali da izađu iz škole i napali ih sa leđa. Jedan od dečaka uboden je u leđa, drugi u stomak

NOVI PAZAR - Dva maloletna lica teže su povređena danas u tuči koja se oko 11.30 sati dogodila kod Tekstilne škole u Novom Pazaru, rekla je portparol Policijske uprave u tom gradu Bedrija Čeković.

"Dva lica zadobila su teške telesne povrede i nalaze se na hiruškom odeljenju novopazarske bolnice", rekla je Čeković, navodeći da je jedno lice zadobilo teške telesne povrede opasne po život.

Policija je identifikovala počinice i radi se na njihovom hapšenju, rekla je Čeković.Načelnik Hiruškog odeljenja Izet Tutić rekao je da su dva maloletna lica, koja su dovežena u Zdravstveni centar, hitno operisana i da su prebačena na odeljenje intenzivne nege.

"Radi se o teškim telesnim povredama. Lica su operisana i prebačena na intenzivnu negu novopazarske bolnice i trenutno su van životne opasnosti", rekao je Tutić.

Nepoznati napadači su ih sačekali da izađu iz škole i napali ih sa leđa. Jedan od dečaka je uboden u leđa, drugi u stomak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja