NAPAD U PREDSTAVNIŠTVU SAMSUNGA: Direktor Korejac prebio svoju radnicu na Novom Beogradu!

Svađa pa tuča

NAPAD U PREDSTAVNIŠTVU SAMSUNGA: Direktor Korejac prebio svoju radnicu na Novom Beogradu!

Crna Hronika -
Do fizičkog obračuna je došlo, posle verbalnog sukoba, kada je tridesetogodišnja M.M. skrenula pažnju svom predpostavljenom da ne može na nju da se dere

Nesvakidašnje nasilje dogodilo se u sredu ujutru u koreanskoj firmi "Samsung", sa sedištem na Novom Beogradu - jedan od direktora firme prebio je radnicu M.M. na sastanku i naneo joj lakše telesne povrede, uz ozbiljan psihički nemir.Do fizičkog obračuna je došlo, posle verbalnog sukoba, kada je tridesetogodišnja M.M. skrenula pažnju svom predpostavljenom da ne može na nju da se dere, pišu Novosti. Direktor Koreanac, starosti oko 50 godina, prema svedočenju našeg izvora dobio je, žargonski rečeno, "suženje svesti" - čovek je nasrnuo na M.M. počeo da je šamara i šutira svom snagom uz rečenice: "Ubiću te, ubiću te".

Kakav se fizički obračun vodio iza zatvorenih vrata govori i pokidana narukvica napadnute žene, kao i izbezumljenost oba aktera u "svađi".

Kako se žena iz zatvorene kancelarije izvukla nije nam poznato, ali smo dobili informaciju da je ubrzo pozvana hitna pomoć jer M.M. ne samo da je bila prebijena nego je bila i vidno uznemirena od šoka koji je pretrpela. Hitna pomoć je stigla, pružila prvu pomoć radnici, a za njom je, po službenoj dužnosti stigla i policija da napravi uviđaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track