NARKO-VERENICI: Dilovala u petom mesecu trudnoće

Par pao sa skankom

NARKO-VERENICI: Dilovala u petom mesecu trudnoće

Crna Hronika -
Ivan Ð. (30) iz Beograda i Sanja P. (21) iz Bara privedeni sa 20 kg droge nakon što su u Baru s roditeljima buduće mlade ugovorili svadbu

BEOGRAD - Ivanu Ð. (30) iz Beograda i Sanji P. (21) iz Bara, koji su uhapšeni pošto su pokušali da prokrijumčare 20 kilograma skanka u automobilu, lisice su stavljene nepun mesec dana pre zakazanog venčanja!Kako Kurir saznaje, budući mladenci na dan hapšenja vraćali su se iz Bara, gde su bili kako bi s porodicom buduće mlade, koja je u petom mesecu trudnoće, ugovorili sve detalje svadbe.Ranije nisu osuđivani- Iz Bara su se za Beograd vratili auto-vozom. Čim su preuzeli „sitroen C3“ na Železničkoj stanici u Beogradu i seli u njega, policija ih je zaustavila. Pretresom automobila, u tapecirungu vrata suvozača nađeno je više od 10 kilograma droge, spakovane u 23 kese - kaže izvor Kurira iz istrage.Nesuđeni mladenci privedeni su odmah u policiju, a naknadnim pregledom automobila u rezervoaru je nađeno još 10 kilograma skanka.- Oboje su odlučili da se brane ćutanjem, pa je zasad neizvesno da li su u Bar zaista išli da razgovaraju o svadbi ili im je to samo bio izgovor da kupe drogu, koju su potom planirali da prodaju na beogradskom tržištu - kaže sagovornik iz istrage.Ivan Ð. i Sanja P., kako navodi, ranije nisu osuđivani.- Zajedno su živeli u kući njegove porodice u Resniku. Nisu zaposleni, a on je na saslušanju rekao da ga izdržavaju roditelji. Da li su planirali da drogu preprodaju da bi zaradili novac za svadbu ili je to „biznis“ koji su planirali da razviju, pokazaće istraga - kaže izvor Kurira iz istrage.Bili pod prismotromBudući mladenci, kako dodaje, bili su pod prismotrom nekoliko meseci.- Bili su iznenađeni kad su im prišli policajci, jer su sigurno bili ubeđeni da su svoju akciju uspešno završili, pošto su već bili stigli u Beograd - dodaje on.Inače, automobil u kojem je droga zaplenjena navodno je vlasništvo rođake Sanje P. Posle saslušanja sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana budućim mladencima.

Osumnjičena ćutiTRUDNA SAM, NE MOGU DA GOVORIMSanja P., kako Kurir nezvanično saznaje, na saslušanju je kratko obrazložila zbog čega ne može da iznosi svoju odbranu.- U petom sam mesecu trudnoće i zbog svog stanja ne mogu sada da iznosim odbranu - navodno je rekla ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja