NASTAVNIK PEDOFIL: Pravio žurke za decu i tajno ih snimao! Niko nije slutio šta radi među 4 zida!

Novi detalji o uhapšenom Nebojši Gajiću iz Nove Pazove

NASTAVNIK PEDOFIL: Pravio žurke za decu i tajno ih snimao! Niko nije slutio šta radi među 4 zida!

Crna Hronika -
Policija istražuje da li ima još žrtava Nebojše Gajića. Iz njegovog stana zaplenjeni računari, foto-aparati i mobilni, na kojima su, sumnja se, kompromitujuće fotografije

BEOGRAD - Policija istražuje da li ima još žrtava Nebojše Gajića (52) iz Nove Pazove, koji je uhapšen pod sumnjom da je silovao maloletnu učenicu, kojoj je držao privatne časove matematike. Nakon hapšenja osumnjičenog, iz njegove kuće u Novoj Pazovi zaplenjeni su računari, foto-aparati i mobilni telefoni, na kojima su, kako se sumnja, kompromitujuće fotografije i snimci učenica kojima je držao časove.Policija je iz Gajićeve kuće uzela i spisak svih maloletnika, kojima je godinama pokazivao matematiku.Komšiluk u šoku- Zaplenjeno je tridesetak mobilnih telefona, više od deset laptopova i kompjutera, kao i nekoliko veb-kamera i foto-aparata. Na uređajima su nađeni neki video-zapisi i slike, koji ukazuju na to da se Gajić nije ponašao kao običan i normalan nastavnik. Zasad nema drugih prijava protiv njega, a u narednom periodu trebalo bi da se obave razgovori sa svim učenicima sa spiska kako bi se utvrdilo da li ima još oštećenih - kaže naš izvor iz istrage.

Ovde je nastavnik okupljao decu... Gajićeva kuća u Novoj Pazovi
Ovde je nastavnik okupljao decu... Gajićeva kuća u Novoj Pazovi

U kući Nebojše Gajića u Novoj Pazovi novinari Kurira juče nisu zatekli nikoga. Kako smo saznali, njegova ćerka je na dan hapšenja otputovala kod majke u Norvešku. Gajićeve komšije kažu da su zaprepašćene saznanjem da je on zlostavljao devojčicu. Kažu da se doselio pre sedam godina, ali da se gotovo ni sa kim iz komšiluka nije družio.- Čudan je bio oduvek. Družio se samo s klincima. Kuća mu je uvek bila puna dece, treštala je muzika, čuo se dečji smeh i graja. On im je priređivao žurke, razvozio ih kolima i videlo se da pred njima glumi mačo-mena. Nije nam bilo normalno da se čovek od pedeset i kusur godina druži s decom, ali nismo ni slutili šta se dešava među četiri zida - kaže šokirana komšinica.Komšije pričaju da su neke devojčice posle nekoliko privatnih časova kod Gajića odbijale da nastave sa podučavanjem.- Znam devojčicu koja je dva puta bila kod njega. Ono što je tamo doživela nimalo joj se nije svidelo. Rekla je da se učenici kod Gajića ponašaju kao da su kod svoje kuće. Da leže na kauču, dižu noge na fotelje, sami otvaraju frižider i spremaju da jedu. Ispričala je da Gajić sa njima pravio selfi-fotografije i snimao ih dok je držao časove, navodno da bi mogao da pokaže roditeljima kako uče - priča komšija.Svađao se sa majkomOn dodaje da je čuo da je Gajić nedavno imao konflikt i sa majkom jedne devojčice.- Čuli smo da mu je ta žena svašta rekla i da ga je izvređala. Nismo znali zašto je došlo do svađe, a sada sumnjamo da je on možda pokušao da napastvuje i njenu ćerku, pa je žena poludela i prekinula svaku komunikaciju s njim - rekao je naš sagovornik.

Otac žrtveHTEO JE DA ZNA SVE O DECIOtac maloletnice, koja je skupila hrabrosti i nakon četvoromesečnog seksualnog zlostavljanja prijavila Gajića, kaže da je on veliki manipulator.- On se deci predstavljao kao drugi roditelj. Ulivao im je poverenje i sa njima je pričao o svemu, a ne samo o matematici. Trudio se da sazna detalje iz njihovog života. Svakog petka je po nekoliko učenica vozio u Novi Sad na izlet. Organizovao je i odlaske na bazen. Moja ćerka nije htela da ide sa njim, a on se uvredio zbog toga - kaže otac Gajićeve žrtve.

Prvi komšijaNE ZNAM ŠTA RADI IZA ZATVORENIH VRATAPrvi komšija Gajića kaže da je i njegova ćerka išla kod njega na privatne časove, ali da nije nikada loše pričala o njemu.- Išao sam kod njega na kafu, znam da drži te privatne časove i mojoj ćerki je pokazivao matematiku. Ona je uz njegovu pomoć savladala taj predmet, videli su se rezultati u učenju. Nije bilo razloga da sumnjam u njega. Ne znam šta da mislim jer ne znam ko šta radi kada zatvori vrata stana - kaže komšija.

ČinjeniceKAKO JE GAJIĆ NAPASTVOVAO MALOLETNU UČENICU- Devojka je prvi put otišla na časove matematike kod Gajića pre tri i po godine- Pre četiri meseca počeo je da je češka, mazi po kosi i da je masira, a onda intimno da je dodiruje- Sve to vreme pretio joj da ne sme nikome da kaže šta se dešava jer će proći kao Tijana Jurić- Maloletnica je pre mesec dana prestala da ide kod njega, a on joj je slao preteće poruke na mobilni telefon

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track