NEDODIRLJIVI NARKO-DILER: Ubica policajca, pripadnik albanske mafije pušten na slobodu s nanogicom!

Skrivao se na Kosovu

NEDODIRLJIVI NARKO-DILER: Ubica policajca, pripadnik albanske mafije pušten na slobodu s nanogicom!

Crna Hronika -
Policajac Goran Đorđević poginuo na dužnosti kada ga je 21. oktobra prošle godine udario automobil švajcarske registracije, koga je pokušao da zaustavi. Vozač poznat kao jedan od najvećih narko dilera pobegao je u Veliki Trnovac, a potom na Kosovo

VRANJE - Vozač „audija“ koji je pre skoro godinu dana usmrtio policajca iz Krševice kod Vranja Gorana Đorđevića uhapšen je i pušten na slobodu uz jemstvo i elektronsku nanogicu.

Kako nam je saopšteno u Višem javnom tužilaštvu u Vranju, predmet je poslat na saobraćajno veštačenje, a završetak procesa nije ni blizu.

Vozač „audija“ čiji se identitet već godinu dana krije od javnosti, sam se predao policiji posle višemesečnog skrivanja na teritoriji Kosova.

Audi kojim je pregažen Đorđević
Audi kojim je pregažen Đorđević

- Otkrili smo i pronašli i vozača „audija“ kojim je oktobra prošle godine pregazio policajca Đorđevića. Uz kauciju, a sa elektronskom nanogicom pušten je do okončanja sudskog procesa. Mi smo naš deo posla završili. Sada je slučaj vodi nadležno tužilaštvo - kaže načelnik PU Vranje Slađan Velinović.

Majka pokojnog policajca Divna Đorđević priča da porodicu Đorđević niko ništa ne obaveštava o toku istrage.

- Goranova žena, a moja snaja Lozanka par puta je išla u tužilaštvo i samo su joj rekli da je vozač uhvaćen i da je dobio elektronsku nanogicu. Kada će ubica mog sina biti osuđen, niko nam ništa ne govori. Ne bi me čudilo da je dobio i zlatnu nanogicu za delo koje je počinio - kaže Divna.

Stradao na dužnosti: Goran Đorđević
Stradao na dužnosti: Goran Đorđević

Sin pokojnog policajca Stefan dobio je marta ove godine posao u policiji, kako mu je i obećano nakon smrti oca.On je na određeno vreme od šest meseci zaposlen u Policijskoj stanici u Bujanovcu, a krajem septembra treba da ide na polaganje državnog ispita, kako bi mu ugovor bio produžen.

I supruga pokojnog Gorana, Lozanka Đorđević ogorčena je na rad državnih organa.- Ovo je sramota i velika bruka za policiju i sudstvo. Već skoro godinu dana čekamo da se bar nešto preduzme po pitanju ubistva mog supruga, ali niko prstom ne mrda. Da li treba da se sa ubicom sretnem negde u Bujanovcu ili Vranju i koji je to način? Niko me ništa ne pita, a verujem da su i naš broj telefona izbrisali.Dete mi je krenulo u školu, sinu ističe ugovor, ja nigde ne radim, zimnica treba da se sprema, septembra mi stiže spomenik koji nije plaćen. Na koji most mi da izađemo i tražimo pravdu? - pita se Lozanka.

Podsetimo da je suvozač u „audiju“ Bajram Rešat, automehaničar iz Velikog Trnovca, novembra prošle godine umro u Okružnom zatvoru u Vranju.

Policajac Goran Đorđević poginuo na dužnosti kada ga je 21. oktobra prošle godine udario automobil švajcarske registracije, koga je pokušao da zaustavi.

Od zadobijenih povreda Đorđević je u niškom Kliničkom centru preminuo 23. oktobra 2013. godine.

Poznata imena pomagača

Tokom pritvora u zatvoru u Vranju je 21. novembra, od posledica srčanog udara, umro je Rešat Bajrami (41), automehaničar iz Velikog Trnovca, osumnjičen za pružanje pomoći učiniocu posle krivičnog dela.

Safet Arifi (35) iz Velikog Trnova kod Bujanovca, osumnjičen za pomaganje ubicama policajca Gorana Đorđevića (44), pušten je da se brani sa slobode s obaveznim elektronskim nadzorom, odnosno nanogicom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track