NESREĆA U NOVOM SADU: Predsednik Treće Srbije pokosio biciklistu!
Foto: Radio 021

Saobraćajna nesreća

NESREĆA U NOVOM SADU: Predsednik Treće Srbije pokosio biciklistu!

Crna Hronika -
Nezgoda se dogodila oko 11.30 časova kod pešačkog prelaza, na uglu Ulice Ilariona Ruvarca i Somborskog bulevara

NOVI SAD - Miroslav Parović (30) iz Sremske Kamenice, predsednik Treće Srbije, udario je juče biciklistu B. S. (83) iz Novog Sada upravljajući svojim „seatom“.

Nezgoda se dogodila oko 11.30 časova kod pešačkog prelaza, na uglu Ulice Ilariona Ruvarca i Somborskog bulevara u Novom Sadu.- Pacijent B. S. zadobio je lakše povrede, ali biće zadržan u Urgentnom centru na posmatranju - kaže Jelena Jurišin, portparolka KC Vojvodine.

Kako nezvanično saznajemo, Parović se kretao po svim saobraćajnim propisima, brzinom manjom od 50 km/h, a nakon alkotestiranja utvrđeno je da nije imao alkohola u krvi.- Nisam videla tačno šta se desilo, samo sam čula udarac. Okrenula sam se i videla kako stariji muškarac leži na asfaltu, a pored njega se nalazio bicikl.

Čovek iz kola je izašao i prišao povređenom, a nakon toga odmah je pozvaoHitnu pomoć i policiju - kaže Sanja J., koja se zadesila u blizini nesreće, dodajući da niko nije video da li je čovek na biciklu prelazio ulicu na pešačkom prelazu ili van njega. Miroslav Parović nije želeo da daje izjave, rekavši da organima policije prepušta da urade svoj posao.S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track