NIJE MOGLA DA SE BRANI: Veterinar satarom iskasapio ženu dok je spavala
Foto: Kurir Štampano

Novi detalji zločina u Novom Sadu

NIJE MOGLA DA SE BRANI: Veterinar satarom iskasapio ženu dok je spavala

Crna Hronika -
Veštaci utvrdili da je Aleksandar Kusturić (42) dvaput oštricom udario Danijelu po glavi i da nije ni pokušala da se brani

NOVI SAD - Osumnjičeni veterinar Aleksandar Kusturić (42) satarom je ubio suprugu Danijelu (43) dok je spavala, pokazala je obdukcija! Veštaci su to utvrdili na osnovu činjenice da na Danijeli nije bilo odbrambenih rana.- Osumnjičeni je dvaput udario oštricom satare Danijelu po glavi. Prvi put je suprugu udario u obraz i bukvalno joj probio jagodičnu kost, a drugi put ju je udario po potiljku. U momentu napada Danijela je spavala i ruke su joj bile spuštene, što ukazuje da nije mogla da se brani - kaže izvor Kurira.Tragedija koja se dogodila u Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu u crno je zavila dom porodice Kulić u Crvenki. Uplakana Danijelina majka Jelisaveta za Kurir kaže da još čeka da joj donesu kovčeg sa ćerkinim telom.- Kuku meni šta sam dočekala. Umesto da mi dođe s unučicom, sada mi je donose u kovčegu - jecala je neutešna Jelisaveta.Nisu je voleliOna dodaje da Aleksandrovi roditelji od prvog dana nisu voleli Danijelu, a da Jelisaveta nikad nije saznala zašto.- Nisu im dali da uživaju u ljubavi sa ćerkicom. Ljubomorni su bili, kako njegova majka, tako i njegov brat, što se njih dvoje toliko vole. Smetalo im je što šetaju zajedno, što se drže za ruke. Ma, sve im je smetalo, da čovek ne poveruje da neko nije zadovoljan što mu je sin srećan. Sto puta su ponavljali da će ih rastaviti, da njih dvoje neće biti zajedno, da će mu naći drugu ženu. Tugo moja, vidi na koji način ih razdvojiše - kaže Jelisaveta.Ona dodaje da se nikad nije protivila Aleksandrovoj i Danijelinoj vezi.Predosetila tragediju- Njih dvoje se nikad nisu posvađali zbog nečega drugog osim zbog njegovih roditelja. Poslednji put sam se sa ćerkom čula u četvrtak. Bila je raspoložena i rekla mi je da Ana gleda crtani film, a da Aca večera - kaže Danijelina majka.U petak ujutru Jelisaveta je osetila neki nemir.- Čim sam ustala, pozvala sam ćerku na mobilni, bio je isključen. Uplašila sam se, a onda su mi javili da je moja Dada mrtva - jedva priča Jelisaveta.Aleksandar Kusturić se u policiji i kod tužioca branio se ćutanjem, posle čega mu je određen pritvor.

Žrtva...Danijela Kusturić
Žrtva...Danijela Kusturić

OdlučnaBORIĆU SE ZA UNUKUPetogodišnja ćerka ubijene Danijele, koja je bila u susednoj sobi kad je Aleksandar ubio suprugu, od petka je u Centru za socijalni rad.- Rekli su mi da u ponedeljak mogu da dođem sa sinom Lazarom po unučicu. Boriću se svim silama da ostane kod mene, ona mi sada daje snagu da izdržim ovaj bol - kaže Jelisaveta Kalić.

Sklonili sePRAZNA KUĆA KUSTURIĆAAleksandrovi otac Atila i majka Vida juče su ranom zorom otišli iz Crvenke, a komšije pretpostavljaju da su se sklonili kod mlađeg sina Nikole kako bi uzbegli brojna pitanja.- Njegova porodica je dobrostojeća. Otac Atila je u Nemačkoj zaradio penziju. Nijedan njihov sin nije oskudevao ni u čemu - kaže jedan od komšija porodice Kusturić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track