NIŠLIJA O UDESU U MAKEDONIJI: Sve mi je u magli, ne znam šta se desilo!

Nikola Gavrilović se vratio kući

NIŠLIJA O UDESU U MAKEDONIJI: Sve mi je u magli, ne znam šta se desilo!

Crna Hronika -
Od udara sam izgubio svest, sledeće što pamtim je kako ležim na ivičnjaku na putu, kaže za Kurir Nikola Gavrilović (22)

NIŠ - Sećam se stravičnog treska i ničeg više. Sve mi je u magli jer sam prilikom udara izgubio svest. Sledeće što pamtim je kako ležim na ivičnjaku na putu. Sad sam dobro, ali kad se pomerim, imam jake bolove.Ovako opisuje stravičnu nesreću kod Đevđelije Nišlija Nikola Gavrilović (22), jedan od troje putnika u „ford fijesti“ koja se u ponedeljak, nedaleko od Đevđelije, sudarila sa „škodom fabijom“ u kojoj je bila porodica Marinković iz Ćuprije. Mladić je zbog preloma butne kosti, povrede kolena i karlice operisan u bolnici u Skoplju, a u četvrtak je otpušten na kućno lečenje.Radovao se letovanjuNikola je tokom jučerašnjeg dana pregledan na niškoj Klinici za ortopediju. Iako mu je ponuđeno da ostane u bolnici, to je odbio jer je želeo da lečenje nastavi kod kuće. Teško povređeni mladić kaže za Kurir da se mnogo radovao letovanju jer je išao s drugom Rajkom Radojkovićem, koji živi u Rusiji, i njegovom devojkom Milicom Novović, koja je zbog toga došla iz Nemačke.

Nije video prijatelje- Divno smo se proveli, obišli smo čitav Halkidiki. Iz Grčke smo krenuli u ponedeljak rano ujutro kako bismo izbegli vrućinu. Rajko je vozio, ja sam bio na mestu suvozača, a Milica je spavala pozadi. Šta se desilo u tom trenutku, nikad neću saznati jer sam gledao na drugu stranu - priseća se Nikola trenutka kad je došlo do sudara.Kako kaže, u tom trenutku je izgubio svest.- Ne znam kako jer se ne sećam da li sam stavio pojas. Moguće je da sam udario glavom u nešto i da sam se zbog toga onesvestio. Sledeće što pamtim je da sam na putu, ne znam ko me je izvukao. Video sam da mi je noga podignuta, pa sam pretpostavio da sam povređen, mada u tom trenutku nisam imao nikakve bolove. Prebacili su me u bolnicu u Veles, a zatim u Skoplje, gde su me operisali - priča Nikola.On dodaje da od nesreće nije video ni Rajka ni Milicu.- Bili smo u različitim bolnicama, pa se nismo videli, tako da sam ono što znam o nesreći čuo od majke i sestre - kaže povređeni mladić, dok njegova majka Biljana dodaje da je velika sreća što su on i njegovi drugovi preživeli.

Povređeni... Rajko i Milica
Povređeni... Rajko i Milica

Odavno položio vozačkiRAJKO NEDAVNO DOBIO AUTONikola kaže da je Rajko odavno položio vozački ispit, ali da je kola kupio pre nekoliko meseci.- Radovali smo se što ćemo zajedno ići kolima na more. Imao sam u njega poverenje, dobro je vozio. Ne znam kako je došlo do nesreće, ne mogu da potvrdim da je nekoga preticao u tom trenutku - kaže povređeni mladić.

ObdukcijaBEBA UMRLA OD KRVARENJA U MOZGUMarija Marinković (30), majka nastradale bebe, i dalje je teško, dok se njen sin Matija (5) oporavlja na Klinici za dečju hirurgiju. Kako prenose makedonski mediji, obdukcijom je utvrđeno da je osmomesečni Andrija umro od izliva krvi u mozak. Još se ne zna kad će tela Andrije i njegovog strica Nikole (24) biti prevezena u Ćupriju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja