NOVA EKSPLOZIJA NA CETINJU: Bačena bomba na kuću Andrije Ivanovića!
Foto: Rojters

NOVA EKSPLOZIJA NA CETINJU: Bačena bomba na kuću Andrije Ivanovića!

Crna Hronika -
U bombaškom napadu nije bilo povređenih, a od siline eksplozije oštećene su tri kuće i nekoliko automobila u cetinjskom naselju Bogdanov

CETINJE - Inspektori policije na Cetinju tragaju za osobom koja je u sredu rano ujutru bacila bombu na prag kuće Cetinjanina Andrije Ivanovića u naselju Bogdanov kraj, koji je osumnjičen da je krajem jula bacio ručnu bombu na auto plac “Autoventura”, vlasnika Marka Kokotovića

U bombaškom napadu nije bilo povređenih, a od siline eksplozije oštećene su tri kuće i nekoliko automobila.

Prema tvrdnjama meštana, čuli su se i pucnji iz vatrenog oružja i škripa automobilskih guma, ali nije poznato da li se to desilo nakon ili pre bombaškog napada, zbog kontradiktornih izjava.

Prema nezvaničnim informacijama najmanje sedam hitaca je ispaljeno u pravcu kuće Cetinjanina Vasilija Vujovića (25), koja je od kuće Ivanovića udaljena par stotina metara.

“Čuo sam da je osoba koja je ispalila hice vikala: ’Šta je bilo pi*ke, što ne izađete’”, rekao je jedan od meštana.

Istražni sudija Andriju Ivanovića pustio je da se brani sa slobode, dva dana nakon što je uhapšen 22. avgusta zbog napada na autoplac. Iz policije su tada saopštili da su do Ivanovića došli zahvaljujući nalazima iz Forenzičkog centra u Danilovgradu.

Cetinjanin Taso Jovanović početkom avgusta kazao je da je on bio meta bombaškog napada, zbog kojeg je osumnjičen Ivanović.

“Gađali su moj auto, nijsu ga pogodili. Bomba se odbila i nekoliko auta mog prijatelja je uništeno. To policija zna, a i celo Cetinje”, rekao je tada Jovanović.

Cetinjanin Vasilije Vujović juče je saslušan u sklopu istrage o bombaškom napadu na kuću Ivanovića. On je bio osumnjičen da je jedan od aktera pucnjave koja se dogodila 5. avgusta u Bajovoj ulici na Cetinju, kada je pucano u pravcu Filipa Ivanovića, brata Andrije Ivanovića. Filip Ivanović nije povređen u tom napadu.

( Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track