NOVI SAD: Radnika MUP sa dva hica u stomak ranio vođa navijača Korida!
Foto: Slađana Stojanović

Pucnjava u ulici Laze Telečkog

NOVI SAD: Radnika MUP sa dva hica u stomak ranio vođa navijača Korida!

Crna Hronika -
Do incidenta je došlo ispred "Ateljea 212" gde je posle tuče Jovan K. iz pištolja ranio Dalibora B, zvanog Boća, koji je i komesar za bezbednost FK Vojvodina

NOVI SAD - Dalibor B. (37), zvani Boća, radnik na administrativnim poslovima Policijske uprave Novi Sad i komesar za bezbednost FK Vojvodina, ranjen je iz vatrenog oružja.

Na njega je, kako nezvanično saznajemo, u stomak, dva hica ispalio Jovan K. (34) iz Novog Sada, inače vođa navijača Korida, koji je nakon toga pobegao s lica mesta.

Incident se dogodio u ulici Laze Telečkog, u Novom Sadu, dva sata posle ponoći. Oni su sedeli u “Kučerku”, za dva različita stola, došlo je do koškanja između Dalibora i Jovana. Izašli su napolje i ispred lokala “Atelje 212” prvo je došlo do tuče, a nakon toga i do pucnjave. Ranjeni Dalibor, kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar Vojvodine.

Inače, Kurir saznaje da je Dalibor B. zadobio teške telesne povrede, dve prostrelne u stomak i jednu u ruku. Pacijent je hitno operisan i nalazi se na intenzivnoj nezi Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

Dalibor B. je životno ugrožen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track