NOVI SAD: Policija u stanu zaplenila narkotike!
Foto: Reuters

Prodavali drogu

NOVI SAD: Policija u stanu zaplenila narkotike!

Crna Hronika -
U stanu jednog od osumnjičenih pronađeno je još oko 14 grama supstance za koju se sumnja da je amfetamin, digitalna vaga, više tableta i ampula „trodona“, kao i pištolj i 130 metaka, a kod drugog 14 paketića sa prahom, za koji se sumnja da je heroin

NOVI SAD - Protiv jednog Novosađanina (36) i jednog Futožanina (37), novosadska kriminalisitčka policija podnela je krivičnu prijavu zbog sumnje da su neovlašćeno trgovali narkoticima.

Kod njih je, policija pronašla 14 paketića sa prahom, za koji se sumnja da je heroin, a terete se i da su još 3 paketića sa identičnim prahom prodali dvojici Novosađana.

U stanu jednog od osumnjičenih za prodaju droge koji je policija pretresla, po nalogu sudije za prethodni postupak, pronađeno je još oko 14 grama supstance za koju se sumnja da je amfetamin, digitalna vaga, više tableta i ampula „trodona“, kao i pištolj i 130 metaka.

Budući da je pištolj nelegalno posedovao, Futožanin se tereti i za krivično delo nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.

Protiv Novosađana, za koje policija sumnja da su kupili narkotik, podneta je krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track