ZLOČIN KOD NOVOG SADA: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo pekara iz Begeča
Foto: Slađana Stojanović

efikasna akcija policije

ZLOČIN KOD NOVOG SADA: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo pekara iz Begeča

Crna Hronika -
Makedonac Slobodan Stojanovski, čije je telo pronašao je pekarski radnik koji je došao da podloži peć, bio je usmrćen sa više od 20 uboda nožem
1 / 10 Foto: Slađana Stojanović

NOVI SAD - Kako nezvanično saznajemo novosadska kriminalistička policija lišila je slobode, N.V.(40) meštanina Begeča i odredila mu zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo nad Slobodanom Stojanovskim.

Pekar iz Begeča Slobodan S. (62), mesta udaljenog dvadesetak kilometara od Novog Sada, noćas je ubijen nožem sa više od 20 uboda.

Uviđaj je u toku, a ubijeni je makedonske nacionalnosti.

Telo žrtve, koja je identifikovana kao Slobodan S, rano jutros pronašao je pekarski radnik koji je došao da podloži peć u pekari "Sloboda" koja se nalazi u Ivanjdanskoj, ulici u kojoj je i porodična kuća ubijenog. Ubijeni je navodno voleo da popije.

Do sada je privedeno više lica koja su dovedena u vezu sa ubistvom. "Radi se o licima koja su sklona konzumiranju alkohola i koja su bila u čestom, svakodnevnom kontaktu sa Stojanovskim", rekao je direktor policije Veljović.

http://www.youtube.com/watch?v=-25W78VYMsI

Ubistvo nije počinjeno na nacionalnoj osnovi niti je motivisano incidentom na utakmici Srbija-Albanija.

Komšije nastradalog pekara kažu da ništa nisu čule tokom prethodne noći kao i da pekar, koji je od smrti majke pre godinu dana živeo sam u kući, nije bio konfliktna ličnost, kao i da ne pamte da se ikada sa nekim potukao.

Direktor MUP Milorad Veljović saopštio je danas da je žrtva bila u većem društvu i da bi ubica mogao da bude neko od rođaka žrtve ili neki od radnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track