NOVI VANDALIZAM U MOSTARU: Zapaljen reno beogradskih tablica!
Foto: Bljesak Info

Ceo sat gasili požar

NOVI VANDALIZAM U MOSTARU: Zapaljen reno beogradskih tablica!

Crna Hronika -
Od zapaljenog automobila ostala je samo prednja maska sa registracijom i znakom vozila. Ovo je drugi incident za mesec dana kada su nepoznate osobe skinule sva četiri točka sa pežoa koji je imao srpske tablice

MOSTAR - Tokom noći u Ulici Husnije Repca, u neposrednoj blizini nekadašnjeg hotela 'Ruža' izgoreo je automobil reno beogradskih registracija.

Požar na uatomobilu se dogodio u četvrtak rano ujutro oko četiri sata. Iz profesionalne vatrogasne jedinice Mostar, saopšteno je da su na intervenciju izašli sa dva vozila i ugasili vatru.

Foto: Bljesak info
Foto: Bljesak info

" Intervencija vatrogasaca završila je u 04:50 sati, a sprečeno je širenje vatre na okolne automobile. Tokom jutra službenici Odeljenja kriminalističke policije (OKP) su uradili uviđaj i uzeli određene tragove, kao i dokumentovali ovaj slučaj zapaljenog automobila.Radi dalje istrage automobil je prebačen u krug PU Mostar paukom, saopštila je policija.

Kako se moglo videti na mestu događaja od automobila je ostala čitava jedino prednja maska sa registracijom i znakom vozila.

Podsetimo, pre nešto više od mesec dana, u blizini Carinskog mosta u Mostaru sa automobila pežo 206 skinuta sva četiri točka, a automobil je imao registarske oznake Srbije.

( Bljesak.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track