OBRAČUN ISPRED NANE: Napadač s motora pucao na trojicu!
Foto: Dragana Udovičić

Pucnjava ispred kluba

OBRAČUN ISPRED NANE: Napadač s motora pucao na trojicu!

Crna Hronika -
Na licu mesta nađena dva pištolja i četiri čaure. Osumnjičeni u bekstvu

BEOGRAD - Predrag Lj. (37), Igor R. (32) i Marko V. (22) ranjeni su u pucnjavi koja se juče oko 5.45 sati desila ispred kluba „Nana“ u Ulici Koste Glavinića na Senjaku. Policija je nakon obračuna ispred „Nane“ našla dva pištolja i četiri čaure, a muškarci su pogođeni u noge i leđa. Kako saznajemo, napadač koji je pucao na njih bio je na motoru.Pogođen kroz vrata- Dvojica muškaraca su bila ispred kluba kod ulaza. Tada je naišao muškarac na motoru i, ne silazeći s njega, ispalio više hitaca iz pištolja u njihovom pravcu. Po jedan metak pogodio je Predraga Lj. i Marka V. u noge, a jedan projektil je prošao kroz vrata kluba i pogodio Igora R. u leđa - kaže naš izvor iz istrage.

Trojica ranjenih kolima Hitne pomoći prevezena su u Urgentni centar i na VMA.- Igor R. i Marko V. su zbrinuti u Urgentnom centru i njihovo stanje je stabilno. Predrag Lj. je najpre pregledan na VMA, a onda je u pratnji policije prevezen na Ortopedsku kliniku na Banjici - kaže naš izvor.Kamere snimile napad?Motivi pucnjave još se proveravaju, a policija je juče nekoliko sati vršila uviđaj u „Nani“.- Ispred kluba su kamere za video-nadzor, tako da postoji mogućnost da je napadač snimljen. Pretpostavlja se da je ranjavanju prethodio incident u klubu, koji je kulminirao pucnjavom ispred diskoteke. Zbog toga se proverava i da li je napadač bio u klubu s ranjenima ili ih je čekao ispred - kaže naš izvor. (M. I.)

Česte pucnjave u „Nani“RANJEN CRNOGORACMirko M. (28), državljanin Crne Gore, teško je ranjen u leđa u pucnjavi ispred kluba „Nana“ 16. decembra 2013. godine. Ranjavanju je prethodila svađa dve grupe mladića, a tri dana kasnije uhapšen je napadač M. M. (19). Inače, klub „Nana“ postao je poznat po čestim vatrenim okršajima i tučama tokom devedesetih, kad je u ovom lokalu likvidiran Andrija Lakonić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track