OČAJ: Aco, sine, javi se svojoj mami!

Svi tragaju za mladićem iz Kostolca

OČAJ: Aco, sine, javi se svojoj mami!

Crna Hronika -
Kad zatvorim oči, svašta mi pada na pamet, i da je ubijen, i da mu je pozlilo, i da negde umire bez kapi vode, kaže Zvezdana Jovanović

POŽAREVAC - Aleksandar Jovanović (21) iz Kostolca, koji je nestao u sredu uveče, i dalje nije pronađen, a njegova majka Zvezdana danonoćno dežura pored telefona u nadi da će čuti bilo kakvu vest o svom sinu.Pozivi sa svih strana- Zovu me ljudi sa svih strana i kažu da su ga videli. Jedan čovek reče da je video Acu na putu ka Kovinu. Potom je zvao još neko i rekao da ga je video na ulici kako stopira i ide ka Brodarcu. Van sebe sam, ovo je peta noć kako ne mogu da se smirim i zaspim. Kad zatvorim oči, svašta mi pada na pamet, i da je ubijen, i da mu je pozlilo, i da negde umire bez kapi vode - govori plačnim glasom za Kurir Zvezdana Jovanović, majka nestalog mladića.Prema njenim rečima, policija traga za njenim sinom, ali ni ona sama ne želi da sedi kod kuće skrštenih ruku.

Nestao... Aleksandar Jovanović
Nestao... Aleksandar Jovanović

I sama traga- Izađem i krenem tamo gde me noge nose ne bih li ga negde našla. Kažu mi da je možda sam odlučio da ode od mene i da ne treba da ga tražim. Nije problem ako je tako odlučio, ali ovo nije način. Samo da mi je da znam da je živ i zdrav, ništa mi drugo nije bitno. Aco, sine, javi se mami - poručila je Zvezdana.Podsetimo, Aleksandar Jovanović je posle kraće rasprave s majkom otišao od kuće 13. avgusta. Njegova majka je rekla da je Aleksandar 30. jula izašao sa odeljenja neuropsihijatrije požarevačke bolnice, gde je proveo mesec dana zbog toga što je umislio da će umreti usled ubrzanog rada srca.

Mnogo nestalihPOLICIJA TRAGA ZA 3.000 LJUDIU Srbiji je poslednje dve nedelje prijavljen nestanak 3.000 ljudi, od kojih je nepoznata sudbina čak 400 osoba. Među nestalima o kojima nema nikakvih informacija su i 43 maloletnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track