OPASNA SVAĐA SA DEČKOM U BORU: Devojka (29) iskočila u toku vožnje iz vozila!
Foto: Nebojša Mandić

Haos u Boru

OPASNA SVAĐA SA DEČKOM U BORU: Devojka (29) iskočila u toku vožnje iz vozila!

Crna Hronika -
Mi smo se posvađali, a ja sam se okrenuo da joj nešto kažem. Šokirao sam se kada sam video da je nema na zadnjem sedištu. Odmah sam ukočio, istrčao iz auta i video je nešto dalje kako leži na sred asfalta, ispričao je njen dečko policajcima

BOR - Devojka A.B.(29) iz Kragujevca zadobila je prelom lobanje i unutrašnje krvarenje glave kada je noćas iskočila iz automobila u pokretu koji je vozio njen momak N.P.(33) iz Bora. Sve se odigralo na putu ka naselju ''Bor 2''.

Prema nezvaničnim informacijama, njih dvoje su se vraćali sa žurke na kojoj je A.B. malo više popila pa je zato sedela na zadnjem sedištu. Usput se sporečkala sa dečkom i iznenada, iako je automobil bio u punom kretanju, otvorila vrata i iskočila iz kola.

Njen momak je odmah zaustavio vozilo i uspaničeno pozvao hitnu pomoć.

Lekari su zatekli devojku kako leži na asvaltu dok je oko njene glave bila lokva krvi. Ubrzo je došla i policija.

-Pacijentkinja je dovežena u besvesnom stanju, sa teškim telesnim povredama preloma lobanje i unutrašnjim krvarenjem glave. Sada je na Odeljenju intenzivne nege, trenutno je stabilno i van životne opasnosti – kažu u borskoj bolnici.

Policija je i od A.B. i od njenog dečka uzela krv na analizu da bi se videlo da li su bili u alkoholisanom stanju.

-Mi smo se posvađali, a ja sam se okrenuo da joj nešto kažem. Šokirao sam se kada sam video da je nema na zadnjem sedištu. Odmah sam ukočio, istrčao iz auta i video je nešto dalje kako leži na sred asfalta – ispričao je dečko nadležnim orgnima.

Istraga nije završena jer se čeka da se devojka probdi i da policija čuje i njenu stranu priče.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track