ŠOKANTAN VIDEO OSKRNAVILI GROBLJE GRBAVICA: Drogirali se pa vršili nuždu pored spomenika!
Foto: Printscreen You Tube

Raj za drogeraše

ŠOKANTAN VIDEO OSKRNAVILI GROBLJE GRBAVICA: Drogirali se pa vršili nuždu pored spomenika!

Crna Hronika -
Na očigled stanovnika okolnih zgrada, ne obazirući se na brojne prolaznike, mladić i devojka potpuno opušteno drogirali su se na sred Katoličkog groblja u sred bela dana. Devojka je obavila i fiziološku potrebu odmah uz grobno mesto, a potom su oboje napustili groblje, ostavljaući za sobom špric, iglu i ostalo smeće

NOVI SAD - Stanovnici Grbavice sve češće imaju problema sa zavisnicima koji ovaj deo grada nalaze kao vrlo pogodno mesto za drogiranje, jer su pojedine slepe ulice relativno sakrivene od javnosti.

Jedna od najugroženijih ulica je Ljermontova iz razloga što je okružena grobljem koje je odvojeno bedemom i samim tim izolovana je od ostatka naselja.

Na očigled stanovnika okolnih zgrada, ne obazirući se na brojne prolaznike, mladić i devojka "potpuno opušteno" drogirali su se na sred Katoličkog groblja u sred bela dana. Devojka je obavila i "fiziološku potrebu" odmah uz grobno mesto, a potom su oboje napustili groblje, ostavljaući za sobom špric, iglu i ostalo smeće.

Stanovnici Ljermontove ali i drugih ulica u okolini Katoličkog groblja osećaju se ugroženim jer, kako i sami kažu, bilo je slučajeva otimanja nakita i obijanja stanova i podruma čak i preko dana. Oni apeluju na nadležne da se hitno pozabave njihovim problemom.

Snimak je napravljen tokom avgusta.

( Radio 021/ Moj glas)

http://www.youtube.com/watch?v=167QBD3H-8A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track