OVO JE MARKOV KUM: On je uništio sve tragove Lukinog ubistva na mostu!

Slučaj kantrimen: Saučesnice prepoznale Bratislava Vesovića

OVO JE MARKOV KUM: On je uništio sve tragove Lukinog ubistva na mostu!

Crna Hronika -
To je čovek sa kojim smo se srele posle nesreće, izjavile dve osumnjičene u CZ

BEOGRAD - Tamara Bogdanović i Milica Novaković, devojke koje su bile u automobilu „mini-kantrimen“, kojim je pregažen Luka Jovanović (21) na Brankovom mostu, prepoznale su juče u prostorijama Centralnog zatvora Bratislava Vesovića, kuma osumnjičenog Marka Milićeva.- Sigurna sam, to je čovek sa kojim smo se sastali posle nesreće - rekla je najpre Tamara, a za njom je isto ponovila i Milica Novaković.Milićev u bekstvuSaputnice Marka Milićeva iz „kantrimena“, kao i njegov kum Bratislav Vesović, podsetimo, sumnjiče se za pomaganje počiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Oni su uhapšeni 18. avgusta i od tada su u pritvoru, kao i Dana Manevski, Bojana Petrović, zatim Nikola Lepen i taksista Saša Janković, koji je pomagače prevezao do Zvezdare. Jedini koji još izmiče poteri je vozač „kantrimena“ Milićev, koji je najverovatnije utočište pronašao u Kini.

- Tamara Bogdanović i Milica Novaković su od hapšenja 18. avgusta, pa sve do pre dva dana tvrdile da ne poznaju Milićevljevog kuma Vesovića. Međutim, na novom saslušanju pred tužiocem, tokom kog su odlučile da „otvore dušu“, one su priznale da poznaju ovog mladića i prepoznale ga na fotografijama. Juče su se, prvi put otkako su pritvoreni, ponovo susrele „oči u oči“ sa njim i ponovile bez dileme da je to čovek koji je došao da Milićevu „pomogne“ da sakrije tragove posle nesreće na Brankovom mostu - kaže izvor Kurira.Još ništa od nagodbeKako Kurir nezvanično saznaje, Treće osnovno tužilaštvo još nije zvanično ponudilo visinu kazne kućnog zatvora za osumnjičene ukoliko prihvate sporazum o priznanju krivice. Prema našim saznanjima, osumnjičene zasad nisu raspoložene da prihvate kućni zatvor.- Nadaju se da će krivično delo koje im se stavlja na teret da bude prekvalifikovano u blaže, pa da uopšte neće morati da služe kaznu - dodaje izvor iz istrage.

Tamara Bogdanović i Milica Novaković- Bile na zadnjem sedištu "kantrimena"- Sa ostalim ljudima iz "kantrimena" prešle u taksi, pa u stan Bratislava Vesovića- Na prvom saslušanju tvrdile da ne poznaju Vesovića- Tamara na drugom saslušanju tvrdila da joj je Milićev pretio i da joj je rekao da je isekao "kantrimen"- Milica na drugom saslušanju rekla da poseduje snimak nesreće na Brankovom mostu

Prvo bila arogantna i drskaMILICA PLAKALA NA SASLUŠANJUOsumnjičena Milica Novaković, koja je na saslušanju u policiji bila drska i arogantna, tokom saslušanja u tužilaštvu pre dva dana je plakala.- Zaplakala je i priznala da ima dokaz da Milićev nije želeo da zaustavi automobil. Obećala je da će preko advokata dostaviti USB sa audio-snimkom koji je njen mobilni telefon slučajno zabeležio, a na kom se čuje kako ona i Tamara posle udesa ubeđuju vozača da stane, misleći da su udarili u druga kola - dodaje sagovornik Kurira.

ŠTA SE SVE JUČEDEŠAVALO U CZ- Tokom prepoznavanja u specijalnoj prostoriji Centralnog zatvora, iza zatamnjenogstakla stajao je osumnjičeni Bratislav Vesović, sa još četvoricom pritvorenika koji su njegove konstitucije i sličnog izgleda. Sa druge strane stakla bile su Tamara Bogdanović i Milica Novaković. Sa njima su bli zamenik tužioca, zapisničar, advokati i zatvorski stražari- U prostoriju je prvo ušla Tamara Bogdanović. Ona je među petoricom muškaraca prepoznala Vesovića, koji je u rukama nosio broj 3- Potom je ušla Milica Novaković. Ona je nesumnjivo pokazala na muškarac sa brojem 5, koji je posle zamene mesta pritvorenika nosio takođe Vesović

Bratislav VesovićPosle nesreće Milićev zove telefonom Vesovića, koji ga čeka u Čingrijinoj ulici Vesović preuzima "kantrimen" i sa Milićevim odvozi auto, kome se gubi svaki trag Vesović na saslušanju odbio da kaže šta je uradio sa "kantrimenom"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track