OVO JE PLAN BEGA LUKINOG UBICE: Platio taksistu, vozio Beogradom i izbegavao kamere!
Foto: Mup

Ni trunke savesti

OVO JE PLAN BEGA LUKINOG UBICE: Platio taksistu, vozio Beogradom i izbegavao kamere!

Crna Hronika -
Marko Milićev (33), narko-diler i suvlasnik restorana "Bela note", pokosio je 25. jula Jovanovića, a zatim pobegao

BEOGRAD - Narko-diler i suvlasnik restorana "Bela note" Marko Milićev (33) iz Beograda, osumnjičen da je 25. jula na Brankovom mostu "mini-moris kantrimenom" usmrtio Luku Jovanovića (21), je posle zločina pobegao u Tursku i očekuje se njegovo skoro hapšenje!Tužilac je, pored pomagača Milićevog, tražio pritvor i za taksistu Sašu Jankovića.- Milićev je pre nesreće bio na splavu "Lasta", odakle je krenuo ka splavu "Fristajler". On je vozio "mini-moris kantrimen", na mestu suvozača je bila Dana Manevski, a u kolima su još bili Bratislav Vesović, Tamara Bogdanović, Milica Novaković i Nikola Lepen - rekao je danas ministar Nebojša Stefanović.

Znao šta radi, vozio polako kako ne bi privlačio pažnju
Znao šta radi, vozio polako kako ne bi privlačio pažnju

Ministar je pojasnio da je Milićev, posle nesreće, sporednim ulicama krenuo ka Starom sajmištu, a zatim nastavio do Brodarske ulice.- U blizini Železničkog mosta Milićev je zaustavio taksi u koji su prešli svi putnici iz "kantrimena", osim Marka Milićeva, koji je ostao za volanom svog automobila. "Kantrimen" i taksi išli su paralelno ili jedno iza drugog preko Železničkog mosta, zatim Karađorđevom, sve do nekadašnje benzinske pumpe u Čingrijinoj ulici - rekao je Nebojša Stefanović.Kada je Milićev uz pomoć Bratislava Vesovića sklonio automobil, upozorio je ostale da nikome ne govore o nesreći!- Milićev je svima skrenuo pažnju da nikom ne govore da su nekoga udarili. Dao im je vizitkarte određenih advokata da im se obrate u slučaju da ih policija traži. To jasno ukazuje da je Milićev znao šta je uradio i šta može da se dogodi - istakao je Stefanović.

Nema griže savesti... Pobegao u Tursku
Nema griže savesti... Pobegao u Tursku

Protiv Marka Milićeva podneta je krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, za šta je zaprećena kazna do osam godina zatvora, kao i za nepružanje pomoći povređenom licu nakon saobraćajne nesreće.- Protiv preostalih šestoro osumnjičenih podneta je krivična prijava za pružanje pomoći učiniocu nakon izvršenja krivičnog dela, za šta je zaprećena kazna do pet godina. Policija je saslušala još jednu osobu, ali još nije definisano kakva krivična prijava će biti podneta protiv te osobe - rekao je Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track