OVO SU SAUČESNICE MILIĆEVA ISPRED CZ: Sve pokrile glave osim Tamare, Milica psovala novinare! (FOTO)

Puštene na slobodu

OVO SU SAUČESNICE MILIĆEVA ISPRED CZ: Sve pokrile glave osim Tamare, Milica psovala novinare! (FOTO)

Crna Hronika -
Milica Novaković, pošto je izasla kroz zatvorsku kapiju počela je da viče i da psuje okupljene novinare uz reči "Mamicu vam je.em"
1 / 24

BEOGRAD - Saučesnice Marka Milićeva koji je osumnjičen za ubistvo Luke Jovanovića na Brankovom mostu u noći 25. jula ove godine, puštene su danas u 20.20 sati iz Okružnog zatvora na slobodu. Prilikom izlaska iz zatvora one su spustile glave, pokušavajući da se sklone od fotoaparata i kamera!Milica Novaković, pošto je izašla kroz zatvorsku kapiju počela je da viče i da psuje okupljene novinare uz reči "Mamicu vam jebem", a dok je ulazila u automobil koji ju je čekao pokušala je da šutne fotoreportere, posle čega im je iz kola odlazeći pokazala srednji prst!

Krivi joj novinari: Milica Novaković
Krivi joj novinari: Milica Novaković

Prvi je kroz zatvorsku kapiju prošao Nikola Lepen, koji nije hteo da komentariše bilo šta, a za njim su potom izasli i Milica, Dana i Tamara. Nekoliko trenutaka kasnije sama je izašla Bojana Petrović, koja je navukla džemper preko glave, kako je fotorerporteri ne bi slikali, a od kamera su pokušali da se sakriju i svi ostali.

Nije se krila: Tamara Bogdanović
Nije se krila: Tamara Bogdanović

Saučesnice su puštene iz CZ oko 20.20. Sud im je ukinuo pritvor do pocetka izdrzavanja kazne kucnog zatvora i za to vreme bice na slobodi. Sudija za prethodni postupak Trećeg osnovnog suda u Beogradu doneo je danas presudu prema kojoj je petoro okrivljenih za prikrivanje Marka Milićeva nakon saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao Luka Jovanović, osuđeno na kazne kućnog zatvora od četiri do 10 meseci za koje su se nagodili sa tužilaštvom uz priznanje krivice.

Tamara Bogdanović, Milica Novanković Bojana Petrović i Dani Manevski koje su se u pritvoru nalazile od 19. avgusta ostaće na slobodi dok rešenje o kućnom pritvoru ne postane pravosnažno.Portparol suda Igor Veličković rekao je da je sudija za prethodni postupak doneo presude na osnovu zaključenih sporazuma i okrivljenima ukinuo pritvor.Prema odluci suda, oni će kaznu služiti u svojim stanovima gde će im biti stavljene eletronske narukvice oko noge, preko kojih će se kontrolisati da li poštuju zabranu napuštanja stana.Sudija za prethodni postupak je na ročištu, koje je shodno zakonu zatvoreno za javnost, doneo presudu na osnovu sporazuma koje su okrivljeni juče zaključili sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu.

Podestimo Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu sklopilo je juče Sporazum o priznanju krivice sa četvoro od šestoro putnika iz "minija kantrimena", inače saučesnika Marka Milićeva, osumnjičenog za gaženje Luke Jovanovića na Brankovom mostu.

Prema tom sporazumu, četvorka je pristala na nagodbu iz Tužilaštva odnosno izdržavanje kazne kućnog zatvora.Prema Sporazumu, Dana Manevski pristala je na 6 meseci kućnog zatvora kao i Nikola Lepen. Milica Novaković je pristala na 8 meseci kućnog zatvora, a Bojana Petrović na 4 meseca. Nedugo potom, iz Palate pravde stigla je i informacija da je i Tamara Bogdanović, koja je u prvi mah bila neodlučna, ipak sklopila Sporazum o priznanju krivice s Tužilaštvom kojim je pristala na kaznu od 10 meseci kućnog zatvora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track