PAKAO TRAJAO SATIMA: Četvorica mučila Subotičanina, tražili mu reket
Foto: Reuters

Subotica postala veoma opasno mesto

PAKAO TRAJAO SATIMA: Četvorica mučila Subotičanina, tražili mu reket

Crna Hronika -
Stanari zgrade, vidno potreseni, nisu želeli da komentarišu događaj, dodajući da kraj u kome žive odavno nije bezbedan i da su napadi i pljačke vrlo česti

SUBOTICA - Obično jutro u Kumičićevoj 10, u Subotici, u utorak se pretvorilo u pravu dramu. U stan Zlatka Medića (47), oko ponoći, upala su petorica, koja su ga satima brutalno tukla, davila i mučila - tražeći mu novac.Policija je, posle poziva komšija stigla nešto posle osam sati ujutru, nedugo potom i Hitna pomoć, koja je povređenog Medića odmah odvela u bolnicu. Ne želeći da staje ispred objektiva, po izlasku iz Opšte bolnice, gde su mu dijagnostikovane povrede glave, Medić je kratko ispričao da su mu u stan upali napadači, tukli ga i vezali gajtanom, pišu Večernje novosti.

- Četvorica su otišla posle nekog vremena, a jedan je ostao i otišao do kuhinje, tada sam nekako uspeo da se oslobodim i izletim napolje - u hodu je rekao Medić, dodajući da napadače ne poznaje, pišu .U momentu kada je izleteo iz stana sav krvav, zatekao ga je komšija Vesko Gostimirović, koji je odmah pozvao policiju.

- Čuli smo galamu oko 8 sati ujutru, izašao sam, a onda video komšiju kako izlazi sav izubijan i otečen, u krvavoj majici - priča Gostimirović, inače i predsednik skupštine stanara. - Sa njim je bila samo još jedna osoba, izuzetno krupna, koju sam zatekao kako izlazi iz stana, trči dole i govori mu da je prevarant.

Medić, inače rodom iz Bačke Topole, u zgradi u Kumičićevoj ulici živi nekoliko meseci sam, kao podstanar. Stanari zgrade, vidno potreseni, nisu želeli da komentarišu događaj, dodajući da kraj u kome žive odavno nije bezbedan i da su napadi i pljačke vrlo česti.Kako se nezvanično saznaje, Medić je od ranije poznat policiji a napad na njega bio je jedan od načina uterivanja duga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track