PAO U VALJEVU: Čačanski profesor osumnjičen za krađu i preprodaju bicikala!

Zadnje vreme stiglo

PAO U VALJEVU: Čačanski profesor osumnjičen za krađu i preprodaju bicikala!

Crna Hronika -
Na meti profesora u Valjevu je bilo 15 bicikala uglavnom vredniji i sportski modeli koje je krao ispred ugostiteljskih objekata. Osim Valjeva policija sumnja da je u Kraljevu ukrao 50 dvotočkaša

VALJEVO - Profesor fizičkog vaspitanja u čačanskoj srednjoj školi prehrambene struke S. Đ. (62) uhapšen je u Valjevu pod sumnjom da je u ovom gradu ukrao 15, a u Kraljevu čak 50 bicikli!

Na meti profesora u Valjevu bile su vredniji i sportski modeli bicikli, koje je krao najčešće ispred ugostiteljskih objekata.

Najpre bi, kako navode naši izvori, primetio nezaključan bicikl, potom ušao u kafić i uslužio se, a onda prilikom izlaska sedao na dvotočkaša i brzo se udaljavao sa lica mesta.

On je nakon hapšenja u policiji priznao krađe i opisao ih, objašnjavajući da je ukradene bicikle, pošto ih je sredio i prefarbao, prodavao najčešće na buvljoj pijaci u Bubanj potoku.

Policija Čačanina sumnjiči da je u Valjevu ukrao 15, a na području Kraljeva svih 50 dvotočkaša, tako da će postupke protiv njega voditi pravosuđe ova dva grada.

Profesor, inače, nije zadržan u pritvoru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track