PARAĆIN: Jedan poginuo, četvoro povređeno u sudaru traktora i dva vozila!
Foto: Kurir, Ilustracija

Saobraćajna nesreća

PARAĆIN: Jedan poginuo, četvoro povređeno u sudaru traktora i dva vozila!

Crna Hronika -
Nesreća u kojoj je stradao suvozač iz automobila zastava 101 dogodila se kada je na neosvetljeni i neregistrovani trakotr naleteo golf i preprečio se zastavi 101 koja je dolazila iz suprotnog smera. Od siline udarca traktor je prepolovljen, a motor od golfa završio je u njivi

PARAĆIN - U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Paraćin-Pojate kod sela Ratare u petak uveče oko 20.40 časova jedna osoba izgubila je život, dok je četovoro teško povređeno, svi iz Paraćina.

Svi povređeni smeštani su u Opštu bolnicu u Paraćinu.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovali traktor i dva automobila, golf i zastava 101. Smrtno je stradao suvozač u zastavi 101, dok su povređeni u ostalim vozilima.

Prema prvim podacima iz istrage traktor, koji se kretao putem u pravcu Pojata, bio je neosvetljen i neregistrovan. - Na njega je u sustizanju naleteo golf i preprečio se zastavi 101 koja je dolazila iz suprotnog smera.

Od siline sudara traktor se prepolovio i prednji deo traktora je završio daleko u njivi. Motor iz golfa je izleteo iz vozila i završio je u njivi.

Na bočnu levu stranu golfa je naletela zastava 101 i na licu mesta je poginuo suvozač u zastavi koji je bio na zasdnjem sedištu.

Vozač i suvozač u zastavi 101 nisu koristili pojaseve za vezivanje, kaže izvor iz istrage. Put Paraćin –Pojate bio je zatvoren za saobraćaj do 23.40 časova.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track