PILA S NJIM: Posle Ukrajinke u Budvi silovana Hrvatica!
Foto: Kurir

Nevolja

PILA S NJIM: Posle Ukrajinke u Budvi silovana Hrvatica!

Crna Hronika -
Hrvatica čiji su inicijali K.M, koja ljetuje u Budvi prijavila je da je silovao mladić sa kojim je prethodne večeri bila u društvu. Nakon što su ispili pića napustili su kafić ali su se poslije određenog vremena vratili na isto mesto

BUDVA - Samo dva dana nakon što je budvanska policija podnela krivičnu prijavu protiv Bjelopoljca čiji su inicijali A.Š. zbog sumnje da je silovao ukrajinsku državljanku, zbog istog dela procesuiran je i Budvanin čiji su inicijali A.R.

Protiv njega je podnesena krivična prijava zbog sumnje da je silovao turistkinju iz Zagreba, saopštila je crnogorska policija.

Hrvatica čiji su inicijali K.M, koja ljetuje u Budvi prijavila je da je silovao mladić sa kojim je prethodne večeri bila u društvu. Navodno, osumnjičeni Budvanin i oštećena su, sa društvom, proveli u jednom od budvanskih lokala. Nakon što su ispili pića napustili su kafić ali su se poslije određenog vremena vratili na isto mesto.

U ranim jutarnjim časovima, devojka koja je u policiju došla u društvu prijateljica, prijavila je da je prethodne noći silovana.

O događaju je obavešten i nadležni državni tužilac, koji se izjasnio da u ovom događaju ima elemenata krivičnog dela. Mladića su ujutru probudili pripadnici interventnog voda, koji su ga odveli na saslušanje u stanicu policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track