POGINULA SAPUTNICA: Vozač renoa zakucao se u parkirane kamione!
Foto: Nemanja Pančić

Saobraćajka kod Batrovaca

POGINULA SAPUTNICA: Vozač renoa zakucao se u parkirane kamione!

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je vozač reno espejsa iz još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao iz srednje u zaustavnu saobraćajnu traku i bočno udario u zaustavljena teretna vozila. Od posledica udara, preminula je saputnica dok su vozaču konstatovane lake telesne povrede

ŠID –Pedesetšestogodišnja žena nastradala je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć, oko 01,50 časova, na autoputu Beograd - Batrovci, kilometar i po od Graničnog prelaza Batrovci.

Do nesreće je došlo kada je vozač putničkog automobila "reno espejs", iz još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao iz srednje u zaustavnu saobraćajnu traku i bočno udario u zaustavljena teretna vozila.

Od posledica udara, preminula je 56-godišnja saputnica u "renou", dok su vozaču "renoa" konstatovane lake telesne povrede u Zdravstvenom centru u Sremskoj Mitrovici. Uviđaj na licu mesta su izvršili zamenik osnovnog javnog tužioca u Šidu i policija.

Inače, ta formirana kolona teretnih vozila u zaustavnoj traci bila je propisno obeležena svetlosnim saobraćajnim znacima koji upozoravaju na kolonu i ograničenje brzine.

Na začelju kolone se nalazilo patrolno policijsko vozilo sa uključenom svetlosnom signalizacijom i signalna prikolica JP "Srem put". Saobraćaj za putnička vozila u srednjoj i brzoj saobraćajnoj traci se nesmetano odvijao.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track