POGINULI MLADIĆ I DEVOJKA: Motorom se zakucali u zid kuće!
Foto: Kurir Štampano

Nesreća kod Feketića

POGINULI MLADIĆ I DEVOJKA: Motorom se zakucali u zid kuće!

Crna Hronika -
Tragedija: Andraš Joža (24 ) i Adel Kerekeš (20) iz Feketića celu noć proveli s društvom u diskoteci u Malom Iđošu, a po povratku kući doživeli fatalnu nesreću

SUBOTICA - Andraš Joža (24 ) i Adel Kerekeš (20), oboje iz Feketića, poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Malom Iđošu. Oni su nastradali kad su motorom marke „honda“ izleteli u krivini i zakucali se u zid kuće u Bačkoj ulici. Tragedija se dogodila juče u 3.45. Jožin prijatelj koji je došao na mesto nesreće odmah nakon udesa još ne može da poveruje da je izgubio druga.- Do pola dva smo bili zajedno. Otišao sam kući i oko četiri sata su me zvali da mi kažu za tragediju. Kad sam stigao, nisam mogao da verujem. Oboje su ležali na zemlji. Andraš je bio ispred motora, a Adel pored. On je odmah preminuo, a ona je još neko vreme bila živa, ali je preminula dok je stigla Hitna - kaže mladić koji nije želeo da mu pominjemo ime.

Prijatelj oplakuje nastradale... U ovaj zid su udarili
Prijatelj oplakuje nastradale... U ovaj zid su udarili

Prema njegovim rečima, na mestu nesreće bili su i Andraševi roditelji.- Nisu prestajali da plaču. Kad su Andraševog oca pitali šta će s motorom, rekao je: „Nosite ga gde hoćete, samo ne blizu kuće“ - kaže prijatelj nastradalog mladića.Dragan Pešić, vlasnik diskoteke „Semafor“, u kojoj su mladić i devojka bili pre tragedije, kaže da je oboje poznavao.- Žao mi je i jednog i drugog, to su bila divna deca. Kad su odlazili pozdravili smo se. Koliko sam ih razumeo, iz diskoteke su otišli na svadbu koja je bila nedaleko odavde. Verovatno su tamo proveli neko vreme, a onda su krenuli kući u Feketić. Međutim, na raskrsnici su udarili u kuću - priča u neverici Pešić, i dodaje da je Andraš dugo vozio motore.

Andraš je motor kupio prošle godine...  „Honda“ kojom su imali nesreću
Andraš je motor kupio prošle godine... „Honda“ kojom su imali nesreću

Mesto nesreće KOBNA KRIVINAIspred zida u koji je motor udario juče su bili sitniji delovi motora i tragovi krvi. Ulica niz koju su išli je strma, a na tom mestu je malo jača krivina. Umesto da skrene u krivini, motor je nastavio pravo. Prvo je udario u telefonsku kutiju, koju je odvalio, a potom u zid. Vlasnici kuće u koju je motor udario nisu želeli da komentarišu tragediju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track