POGINULI OTAC I SIN: Zakucali se u banderu jureći za lopovima koji su im krali drva!

Tragedija: Dvojica nastradala u nesreći kod Jagodine

POGINULI OTAC I SIN: Zakucali se u banderu jureći za lopovima koji su im krali drva!

Crna Hronika -
Ljubiša Ivanović (63) i sin Aleksandar (40) iz sela Dražmirovci otišli u smrt pokušavajući da spasu šumu od koje su izdržavali celu porodicu

JAGODINA - Ljubiša Ivanović (63) i njegov sin Aleksandar (40) iz sela Dražmirovci poginuli su u saobraćajnoj nesreći kod sela Glogovac. Oni su, jureći za lopovima koji su im u šumi krali drva, sleteli s puta i udarili u betonsku banderu!Nesreća se dogodila u četvrtak oko 19 časova, a „reno lagunom“ upravljao je Aleksandar. Rođaci objašnjavaju da je u četvrtak Ljubiši i Aleksandru neko javio telefonom da im kradu drva iz šume.Prevrnuli se na krov- Krenuli su da vide šta se dešava, ali na pola puta do susednog sela Glogovac doživeli su nesreću. Niko ne zna šta se tačno dogodilo. To su, nažalost, znali samo njih dvojica, ali su tu tajnu poneli u grob - kaže rođak Ivanovićevih.Prema tragovima sa mesta nesreće, Aleksandar je sa leve strane puta sleteo u kanal i udario u betonsku banderu, o čemu svedoče delovi automobila na mestu udesa. Tu se vozilo, verovatno, okrenulo na krov i udarilo u betonsku potporu, koja je urađena zbog kanala, koji služi za odvod vode koja se sliva niz brdo. Od jačine udarca nesrećni ljudi preminuli su na licu mesta. Na ovom mestu juče su gorele sveće.U domu Ivanovića tuga. Bolnu tišinu prekidaju s vremena na vreme leleci Ljubišine supruge i Aleksandrove majke Slobodanke i Aleksandrove rođene sestre.- Brate moj, što nas napusti - jecala je neutešna žena.Celo selo u šokuKomšije kažu da su i majka i ćerka potpuno slomljene.- Slobodanka od tragedije ne prestaje da kuka. Oka nije sklopila, kuka kao sinja kukavica za mužem i sinom. Ovakvu tragediju naše selo ne pamti. Da dvojica u istom danu odu iz kuće. Strašno - rekao nam je komšija unesrećene porodice.

Sveće na mestu nesreće... Ovde su izleteli i zakucali se u banderu
Sveće na mestu nesreće... Ovde su izleteli i zakucali se u banderu

Obojica bez poslaŽIVELI OD SOCIJALNE POMOĆILjubiša i Aleksandar bili su bez posla. Živeli su od socijalne pomoći, koju je Ljubiša primao, malo zemlje i šume.- Ljubiša je radio u „Juhoru“, ali je pre nekoliko godina, kao tehnološki višak, dobio otkaz. Aleksandar nije radio - kaže u neverici rođak.Tuga do nebaOSTAVIO TROJICU SINOVAIza nesrećnog Aleksandra ostalo je troje dece.- Aleksandar ima tri sina. Najstariji ide u peti razred. Najmlađi nije svestan šta se dogodilo - s tugom u glasu rekao je rođak, koji nije želeo da kaže gde je majka trojice dečaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track