POLICAJAC SE RAZNEO ZBOG ŽENE: Legao na kašikaru i aktivirao je!

Tragedija u selu Dolovu kod Pančeva

POLICAJAC SE RAZNEO ZBOG ŽENE: Legao na kašikaru i aktivirao je!

Crna Hronika -
Besan što ga je supruga prijavila zbog uznemiravanja, Slađan Jovanović (41) sišao u podrum porodične kuće i aktivirao „kašikaru“

PANČEVO - Policajac Slađan Jovanović (41), zaposlen u PU Pančevo, razneo se juče oko 11 sati ručnom bombom u porodičnoj kući u selu Dolovu.

Motivi samoubistva zasad su nepoznati, ali se pretpostavlja da se službenik MUP ubio zbog porodičnih problema.- Jovanović i njegova supruga su se nedavno razišli. Dvoje dece ostalo je da živi s njim, a žena se odselila. Godinama su bili u braku. On je samo želeo da se pomiri s njom, ali ona to nije htela. Povrh toga, više puta ga je prijavljivala policiji zbog uznemiravanja. Čim bi ga videla negde, ona bi zvala policiju da kaže da je prati - kaže izvor Kurira iz istrage.Razišli seTako je bilo i neposredno pre tragedije, zbog čega su starešine pozvale Jovanovića na razgovor. On se zbog toga, kako saznajemo, mnogo iznervirao.- Mnogo se potresao. Tog dana je radio noćnu smenu. Međutim, na poslu niko nije primetio ništa sumnjivo. Kad je završio smenu, otišao je kući - objašnjava naš sagovornik.Nikog nije bilo u kućiKako je utvrđeno, Jovanović je sišao u podrum i uzeo bombu. U kući u tom trenutku nije bilo drugih članova porodice.- Legao je na kašikaru i aktivirao je. Bukvalno se razneo - rekao je naš sagovornik.Slađan Jovanović iza sebe je ostavio dvoje maloletne dece. Prema rečima kolega, bio je pošten i dobar čovek.

Crna hronologija- 3. oktobar 2014 - Pripadnik Protivterorističke jedinice Stevo V. (48) ubio se u beogradskom naselju Borča. Pucao je sebi u glavu ispred svoje kuće.- 28. jul 2014 - Zaječarski policajac Goran Trajilović (47) ubio se „kašikarom“ u selu Šljivar. Bio je osumnjičen za uzimanje novca radi bržeg završavanja poslova na šalteru.- 4. decembar 2013 - Saobraćajni policajac iz Jagodine Saša Pavlović (41) ispalio je sebi metak u glavu. Kolegi je poslao poruku da „ne može više tako da živi“. - 4. novembar 2011 - Policajac Dalibor Perišić (26) iz Medveđe ubio se na radnom mestu u Beogradu. Tada je objavljeno da je sebi pucao u glavu najverovatnije zbog devojke, koja je odbila da se uda za njega.- 27. oktobar 2010 - Pripadnik interventne jedinice u Valjevu Vladimir P. (27) ubio se na njivi u selu Osečina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track