POLICIJA ČEŠLJALA ALEKSINAC: Zaplenjeno 11 kilograma skanka!
Foto: MUP

Podnete krivične prijave zbog droge

POLICIJA ČEŠLJALA ALEKSINAC: Zaplenjeno 11 kilograma skanka!

Crna Hronika -
Skank je pronađen u ataru sela Prćilovic tokom sprovođenja akcije suzbijanja prodaje narkotika. Tokom akcije pretresene su i četiri kuće u kojima je pronađeno i 500 grama suve marihuane nemenjene uličnoj prodaji

ALEKSINAC - U toku pretresa na više lokacija na području opštine Aleksinac, niška policija je u organizovanoj akciji na suzbijanju krijumčarenja narkotika, oduzela više od 11 kilograma biljne materije za koju se osnovano sumnja da je opojna droga ""skank"".

Po ovlašćenju višeg javnog tužioca u Nišu, policija je, kako se navodi u saopštenju, izvršila pretres četiri porodične kuće na teritoriji Aleksinca u kojima je oduzela više od pola kilograma suve marihuane, namenjene daljoj uličnoj prodaji.

"Takođe, po ovlašćenju višeg javnog tužioca u Nišu, policija je u ataru sela Prćilovica i na području Aleksinca pronašla i oduzela oko 11 kilograma marihuane, u sirovom stanju", navedeno je u saopštenju.

Protiv četiri osobe biće podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track