POLICIJA PRONAŠLA NESTALU DEVOJKU: Marina Stojanović nađena posle šest dana potrage!
Foto: Aleksandar Jovanović

Srećan kraj

POLICIJA PRONAŠLA NESTALU DEVOJKU: Marina Stojanović nađena posle šest dana potrage!

Crna Hronika -
Policija utvrdila da sedamnaestogodišnjakinja, koja je pronađena u stanu svog momka na Dorćolu, nije oteta

BEOGRAD - Marina Stojanović (17), kojoj se na Zvezdari 19. avgusta izgubio svaki trag, pobegla je s momkom s kojim je i ranije odlazila od kuće i nju je policija pronašla u stanu na Dorćolu, saznaje Kurir iz policije.

- Utvrđeno je da je pobegla kroz prozor kuće i da je otišla s mladićem koji ima problematičnu prošlost. Na osnovu dosad utvrđenog, ovaj slučaj ni na koji način ne može da se uporedi sa slučajem Tijane Jurić, koja je bila oteta - rekao je izvor Kurira.

Isti izvor kaže da se Marina čula s roditeljima na dan kad je otišla od kuće, ali i nekoliko puta posle toga, a razgovarala je i sa kumom i ujakom, iz čega se zaključuje da su oni znali da je ona samovoljno otišla i da nije oteta.

- Marina se pre odlaska posvađala sa ocem, koga je potom zvao njen dečko, pa su se i njih dvojica svađali. Razlozi njenog odlaska od kuće su ljubavne prirode.

Nije u pitanju nikakva otmica. Ona sada ne želi da se vrati kući kod roditelja, zbog čega je MUP obavestio Centar za socijalni rad, koji će nastaviti rad na njenom slučaju.

Inače, Marina je i pre dve godine pobegla od kuće, što su prijavili njeni roditelji, a kao i ovaj put, nju je pronašlo Odeljenje za potrage MUP Srbije, koje je do sada rešilo čak 94 odsto takvih slučajeva - priča naš sagovornik i dodaje:

- Očigledno je da su roditelji manipulisali medijima, jer su znali da im je ćerka pobegla. Oni su davali policiji nepotpune i netačne informacije.

Potragu za Marinom dodatno je otežavalo i to što je u jednom trenutku isključila telefon jer su je roditelji posle bekstva neprestano zvali, iako im je rečeno da to ne rade pošto ometaju rad inspektora na terenu - rekao je izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track