SAHRANJEN ŽANDARM SINĐELIĆ: Poslednji oproštaj uz opelo i jauke
Foto: Dragan Ilić

Sahrana ubijenog pripadnika Žandarmerije

SAHRANJEN ŽANDARM SINĐELIĆ: Poslednji oproštaj uz opelo i jauke

Crna Hronika -
Oproštaj od pokojnog Sinđelića počeo je u 13 časova u njegovoj porodičnoj kući u selu Štulac, a sahrana i opelo biće održani u 14 časova na seoskom groblju
1 / 8 Foto: Dragan Ilić

BEOGRAD - Uz jauke i suze supruga, roditelji, najbliža rodbina, prijatelji i kolege iz kraljevačkog odreda Žandarmerije opraštaju se danas od Stevana Sinđelića (31), koga su u četvrtak ubile albanske šumokradice nedaleko od Merdara.

Sinđelić je sahranjen uz sve počasti i počasni plotun koji je ispalilo dvadeset pripadnika Žandarmerije. Komandant kraljevačkog odreda Žandarmerije, Dejan Luković, rekao je da je Sinđelić bio hrabar žandarm."Stevan Sinđelić je uvek bio srčan i hrabar, i uvek spreman da radi za tim", rekao je Luković u govoru.Sahrani žandarma Stevana Sinđelića prisustvovali su ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministar za rad i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin i šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke, Zoran Babić.

Opelo u selu Štulac, kod Vrnjačke Banje, počelo je u 14 sati na seoskom groblju, gde je Sinđelić nešto kasnije i sahranjen. Mladi pripadnik Žandarmerije iza sebe je ostavio suprugu i trogodišnjeg sinčića.

Oproštaj od pokojnog Sinđelića počeo je u 13 časova u njegovoj porodičnoj kući u selu Štulac, a opelo i sahrana počeli su u 14 časova na seoskom groblju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track