POTRAGA I DALJE TRAJE: Posle svađe sletela sa skele u Dunav!
Foto: Slađana Stojanović

Između Beočina i Futoga

POTRAGA I DALJE TRAJE: Posle svađe sletela sa skele u Dunav!

Crna Hronika -
Žena se čudno ponašala od samog ukrcavanja, ali niko nije mogao da pretpostavi šta će se desiti. Pre sletanja u reku s nekim je razgovarala telefonom i raspravljala se. Nakon tog razgovora, naglo je sela u auto, upalila ga, dala jak gas i sletela sa skele, dodaje naš izvor
1 / 13 Foto: Slađana Stojanović

NOVI SAD – Za nepoznatom 70-godišnjom ženom, koja je u ponedeljak automobilom "suzuki maruti", sive metalik boje, beogradskih registarskih oznaka, sletela u Dunav sa skele, između Beočina i Futoga, pripadnici žandarmerije ronioci i dalje tragaju.

Ono što smo uspeli nezvanično da saznamo, žena je navodno iz Zemuna gde živi sa suprugom, a imaju vikendicu u Vrdniku, gde su tog kobnog dana i bili.

-Ona je bila nešto bolesna. Tog dana je htela da ide na sahranu nekome u Futogu. Suprug joj se jako bunio, nije joj dozvoljavao da ide. Međutim, da li je došlo do svađe između njih dvoje za sada se ne zna, ali ona je sela u kola i otišla bez njegovog odobrenja. Zbog toga ona nije imala kod sebe ni tih 300 dinara koje je trebala da plati skelu – kaže izvor Kurira.

Takođe, prema saznanjima njoj je bilo bliže da iz Vrdnika da skelom iz Beočina stigne do Futoga, nego da ide okolo.

Skela koja se kretala iz Beočina prema Futogu prevozila je automobile i putnike-pešake, a žena koja je sletela u reku insistirala je da njen sivi „suzuki“ beogradskih registracija bude prvi u koloni, pa se sumnja da je ona namerno kolima sletela u reku.

-Žena se čudno ponašala od samog ukrcavanja, ali niko nije mogao da pretpostavi šta će se desiti. Pre sletanja u reku s nekim je razgovarala telefonom i raspravljala se. Nakon tog razgovora, naglo je sela u auto, upalila ga, dala jak gas i sletela sa skele, nestavši za par sekundi – dodaje naš izvor.

U potragu za staricom nestalom u reci ubrzo su se uključili ronioci Žandarmerije. Na jednom mestu gde je Dunav dubok petnaestak metara ronioci su zakačili neki veći predmet, pa je na tom mestu započeta i detaljnija pretraga, koja je trajala sve do večernjih časova tog dana, ali se ispostavilo da je u pitanju bio neki veliki panj.

-Ronioci su i danas od rane zore nastavili potragu,ali sada na drugoj strani reke – kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja