PREBIJALE DEVOJKE PO PODGORICI: Ženska banda završila iza rešetaka!
Foto: Printskrin

Snimale premlaćivanje telefonom

PREBIJALE DEVOJKE PO PODGORICI: Ženska banda završila iza rešetaka!

Crna Hronika -
Osumnjičene Nikolija Lačević, Milica Asanović, Elda Orahovac i Andrijana Mišolić su zadržane u policijskom pritvoru, dok je maloletna M.V. puštena na slobodu jer su brutalno prebijale devojke i to snimale kamerom

PODGORICA - Nikolija Lačević (26), Milica Asanović (21), Elda Orahovac (22), Andrijana Mišolić (23) i maloletna M.V. (17) uhapšene su zbog brutalnog prebijanja dve devojke.

Lačević, Asanović, Orahovac i Mišolić su zadržane u pritvoru, dok je maloletna M.V. (17) puštena. Devojke koje su deo takozvane "ženske bande" su jedne od aktera video snimaka na kojima se vidi brutalno prebijanje devojaka.

"Policijski službenici su uhapsili sledeće osobe N.L. (26), zbog sumnje da je, na štetu M.A, počinila krivično delo zlostavljanje, kao i da je na štetu M.P. počinila krivično delo nasilničko ponašanje; M.V. (17), zbog sumnje da je, na štetu M.A, počinila krivično delo zlostavljanje; E.O. (22), zbog sumnje da je počinila dva krivična dela nasilničko ponašanje – jedno na štetu M.A. a drugo na štetu M.P; A.M. (23), zbog sumnje da je počinila dva krivična dela nasilničko ponašanje – jedno na štetu M.A. a drugo na štetu M.P; i M.A. (21), zbog sumnje da je, na štetu M.P, počinila krivično delo nasilničko ponašanje", navodi se u policijskom saopštenju.

Lačević, Orahovac, Mišolić i maloletna M.V. su osumnjičene da su zlostavljale M.A. u Golubovcima u junu ove godine, a Lačević, Orahovac, Mišolić i Milica Asanović osumnjičene da su se nasilnički ponašale prema Mariji Popović.

Nakon što su se na društvenim mrežama i medijima pojavili uznemirujući snimci, na kojima se vidi kako grupa poznata kako “ženska banda” brutalno tuče dve devojke, slučajem se pozabavila i podgorička policija.

Policija je još 15. juna privela Podgoričanke Nikoliju Ninu Lačević i Milicu Asanović, jer ih je Marija Popović prijavila policiji da su je tog dana u šumi tukle, prijetile i iživljavale se...Zbog toga slučaja protiv njih je istog dana pokrenuta prekršajna prijava za fizički napad.

“Događaj se desio istog dana u Podgorici. U vreme procesuiranja, međutim, nije bilo poznato da postoji snimak ovog događaja, tako da su policijski službenici, u saradnji sa tužilaštvom, s obirom na novonastale okolnosti već preduzeli dalje mere i radnje iz svoje nadležnosti”, navela je savjetnica za medije u UP Tamara Popović.

Nakon više meseci od iživljavanja, na društvenim mrežama pojavila su se dva snimka, na kojima su Asanović i Lačević glavne akterke brutalnog iživljavanja. “Identifikovani su akteri događaja sa drugog snimka i već uzeta izjava od jedne osobe. Izjava je uzeta i od oštećene ženske osobe”, saopštila je Popović.

( Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja